Win te gekke Pioneer Prijzen bij Funky Friday - Klik Hier
winactie pioneer dashcam
Hoe de Regenboog Groep dakloze mensen een naam geeft
0

Hoe de Regenboog Groep dakloze mensen een naam geeft

Dankzij de inloophuizen van De Regenboog Groep in Amsterdam kunnen mensen die op straat leven zich toch even thuis voelen. 

Er zijn acht inloophuizen in de stad waar mensen terecht kunnen voor een maaltijd, een warme douche of om kunst te maken in de ‘kunstsuite’.

‘Maar eigenlijk is het allerbelangrijkste wat we doen dat we mensen die anoniem in de stad rondlopen een naam geven’, zegt Kathleen Denkers, locatiehoofd van inloophuis Makom tegen BrightVibes.

Kijk hier het hele gesprek met Kathleen, dat nog voor de coronapandemie plaatsvond. 

Doing Donderdag met Sublime & BrightVibes

Iedere donderdag werken Sublime en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van BrightVibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van BrightVibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
15:30 Mica Paris
my one temptation mica paris
15:24 Count Basic
jazz in the house count basic
15:20 Otis Redding
try a little tenderness otis redding
15:17 The Tibbs
damaged heart the tibbs
15:13 Donell Jones
u know what's up donell jones
15:10 Flash Mob Jazz
addicted to love (vintage demix) flash mob jazz
15:06 Odyssey
inside out odyssey
14:53 Arthur Verocai
bis (feat. azymuth) arthur verocai
14:49 Lianne La Havas
bittersweet lianne la havas
14:46 Marvin Gaye
ain't that peculiar marvin gaye