Hoe Follow This grote oliebedrijven van binnenuit verandert

Hoe dwing je grote oliemaatschappijen om te vergroenen? Dat kan maar op één manier, zegt Follow This-oprichter Mark van Baal: door er aandelen in te nemen.

Al meer dan 5000 mensen hebben via de organisatie een groen aandeel gekocht in een olieconcern. Op deze manier lukt het Follow This om revolutionaire onderwerpen op de agenda te zetten en te zorgen voor verandering. 

Een groen aandeel kopen

Dat kan al vanaf 9 euro. Lees er hier meer over. 

Doing Donderdag

Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.  

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.  

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Bericht achterlaten