Kunstenaar maakt optische illusies
19

Kunstenaar maakt optische illusies

Leon Keer is een bekende Street Art kunstenaar. De Utrechter maakt zogenaamde anamorphic street art, waarbij het getekende kunstwerk in 3D is te zien. 

 

Leon’s prachtige optische illusies zijn over de hele wereld te zien. Met zijn werk wil hij mensen laten nadenken over wat er in de wereld gebeurt: “Ik kan de oplossingen zelf niet aandragen. Het enige wat ik kan doen, is situaties visueel maken.”

Bekijk in deze video hoe hij dat doet:

Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
11:16 Bobby Womack
daylight bobby womack
11:12 Shanice
i love your smile shanice
11:08 Van Morrison
did ye get healed van morrison
11:04 India Arie
video india arie
10:53 Gnarls Barkley
crazy gnarls barkley
10:50 Gotts Street Park ft. Rosie Lowe
everything gotts street park ft. rosie lowe
10:46 Al Green
here i am baby (come and take me) al green
10:42 Zero 7
home (renegades of jazz remix) zero 7
10:38 Duffy
mercy duffy
10:35 Barry White
can't get enough of your love babe barry white