Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Kunstenaar maakt optische illusies
19

Kunstenaar maakt optische illusies

Leon Keer is een bekende Street Art kunstenaar. De Utrechter maakt zogenaamde anamorphic street art, waarbij het getekende kunstwerk in 3D is te zien. 

 

Leon’s prachtige optische illusies zijn over de hele wereld te zien. Met zijn werk wil hij mensen laten nadenken over wat er in de wereld gebeurt: “Ik kan de oplossingen zelf niet aandragen. Het enige wat ik kan doen, is situaties visueel maken.”

Bekijk in deze video hoe hij dat doet:

Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
22:48 BJ The Chicago Kid
turnin' me up bj the chicago kid
22:45 Aretha Franklin
(you make me feel like) a natural woman aretha franklin
22:41 Llorca
indigo blues llorca
22:36 Montell Jordan
get it on tonight montell jordan
22:32 Ben E. King
supernatural thing ben e. king
22:28 Destiny's Child
independent women (pt.1) destiny's child
22:25 Raul Midon
devil may care raul midon
22:22 SZA & Justin Timberlake
the other side (from trolls world tour) sza & justin timberlake
22:19 Prince
why you wanna treat me so bad? prince
22:15 Al Green
let's stay together al green