Iedereen kan wat van Hennie leren
19

Iedereen kan wat van Hennie leren

In deze tijd van sociale isolatie is de boodschap van Hennie verfrissend. Ze leeft al jaren alleen in de Biesbosch en is zielsgelukkig. “Dit is het leven. Het draait om simpelheid”

 

Vandaag in Doing Donderdag: na slechts een kanotocht was Hennie verkocht en móést ze terug: “Mijn hart zat in de Biesbosch.” Inmiddels is de natuur haar thuis en haar huis een slaapplek. Bekijk hier de simpele levenslessen van Hennie:

Doing Donderdag met Sublime & Bright Vibes

In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen. Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om deze doeners een zo groot mogelijk podium te geven.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen welke doener hij deze week de spotlight wil geven. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
11:54 Seal
fly like an eagle seal
11:50 Jessie Ware
remember where you are jessie ware
11:48 Etta James
at last etta james
11:44 The Meltdown
better days the meltdown
11:40 Sade
when am i going to make a living sade
11:35 John Lee Hooker & Carlos Santana
the healer john lee hooker & carlos santana
11:29 Carole King
i feel the earth move carole king
11:25 Erykah Badu
on and on erykah badu
11:21 Harry Connick Jr. ft. Kim Burrell
all these people harry connick jr. ft. kim burrell
11:17 Ziggy Marley & The Melody Makers
tomorrow people ziggy marley & the melody makers