Don’t name it – and if you name it; leave it behind: luister de podcast

Anouk Bommer, 27 jaar, doet waar anderen van dromen. Ze laat alles achter zich in Nederland en gaat op zoek naar het meest natuurlijke zelf door het bewandelen van een 3000km lange wandeltocht door nieuw Zeeland. Volg hier Anouk op haar persoonlijke reis en luister de podcast die elke week via Sublime wordt gedeeld op onze website en socials.

Leven in het nu. Niet in het verleden en ook niet in de toekomst. De uitdaging in het leven, op weg naar volledige vrijheid. Is het eigenlijk wel mogelijk in de huidige maatschappij? En hoe doe je dat precies? In deze podcast neem ik je mee in hoe ik deze uitdaging aanga tijdens het bewandelen van een trailstuk waarin ik mijn planning dien aan te passen op het water getij, maar ook nog een eigen-wijze- wens heb. De natuur had voorrang en mijn ongeduldige ego luisterde niet naar de natuur. Gedwongen bij het getij/moeder natuur beland ik in de achtertuin van mister GURU en begon het avontuur.

Podcast

Luister hier de laatste aflevering:

 

Beluister hier de vorige afleveringen:


Anouk in de studio voor vertrek:

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met Arthur van de Graaf via arthur@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Bericht achterlaten