On the Road Again: luister de podcast

Anouk Bommer, 27 jaar, doet waar anderen van dromen. Ze laat alles achter zich in Nederland en gaat op zoek naar het meest natuurlijke zelf. 

Dit doet ze door het bewandelen van een 3000km lange wandeltocht door Nieuw-Zeeland. Volg hier Anouk op haar persoonlijke reis en luister de podcast die elke week via Sublime wordt gedeeld op onze website en socials.

1000KM en helende tranen
Het is eindelijke gelukt, een podcast opnemen terwijl ik daadwerkelijk aan het wandelen ben. Als je wandelt zijn de emoties het hoogst en ik moet zeggen in mijn geval klopt dat.. Oeps! Onverwacht word ik overvallen door emoties zonder precies te weten waarom.. Zal dat betekenen dat ik aan het ‘healen’ ben? Komt mijn meest natuurlijke zelf omhoog op deze manier? In een warboel van emoties neem ik je mee in de overpeinzingen tijdens het wandelen en vraag ik naar jouw mening. Vind je het leuk om deze te delen? Dat kan via mijn Instagram: @anoukbom.mer

Podcast

Luister hier de laatste aflevering:

Beluister hier de vorige afleveringen:

 

 


Anouk in de studio voor vertrek:

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met Arthur van de Graaf via arthur@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Bericht achterlaten