James Carter, Rilan & The Bombardiers en Brainpower met Re:freshed Orchestra naar Jazz in Duketown

In de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch vindt van 18 t/m 21 mei op verschillende podia de 45e editie van Jazz in Duketown plaats. Vandaag maakte de organisatie de eerste namen bekend, waaronder James Carter, Rilan & The Bombardiers en Brainpower met Re:freshed Orchestra.

James Carter wordt gezien als één van de ‘young lions’ die in de jaren tachtig de Amerikaanse jazz nieuw leven inblies. Hij werkte samen met uiteenlopende groepen en muzikanten als Wynton Marsalis, Dee Dee Bridgewater en de Mingus Big Band en komt met zijn knallende groep ‘Elektrik Outlet’ naar het grootste gratis te bezoeken jazzfestival van Nederland.

In 2018 verschijnt het debuutalbum van Rilan & The Bombardiers en daarvan is single ‘Supernatural’ een mooi voorproefje die je regelmatig op Sublime hoor. Eén ding is zeker: een avond met Rilan & The Bombardiers wordt gegarandeerd een muzikaal feest!

Kijk voor alle tot nu toe aangekondigde artiesten op www.jazzinduketown.nl.


Benieuwd welke andere leuke concerten, festivals en evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime To Go Cultuuragenda!

Bericht achterlaten