Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Wat negeren de meeste media
19

Wat negeren de meeste media

Goed nieuws is geen nieuws. Dat is de boodschap die de meeste journalisten ons meegeven. “Een dramatische vergissing”, zegt journalist Charles Groenhuijsen. Hij vertelt waarom er een goede reden is voor optimisme.

Het is weer Doing Donderdag en vandaag zetten we vermaard journalist Charles Groenhuijsen in de spotlight. Hij pleit voor een andere manier van journalistiek bedrijven:

Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
02:36 Earth Wind & Fire
serpentine fire earth wind & fire
02:32 Wayne Brady
back in the day wayne brady
02:29 Jason Mraz
i'm yours jason mraz
02:23 Prince
i need a man prince
02:19 Charlie Hunter & Norah Jones
more than this charlie hunter & norah jones
02:16 Erykah Badu
tyrone (edit) live erykah badu
02:12 Paolo Nutini
new shoes paolo nutini
02:08 Brothers Johnson
stomp! brothers johnson
02:05 Frank Sinatra
i've got you under my skin frank sinatra
02:01 Junior
mama used to say junior