Kees Veldboer liet duizenden laatste wensen van terminale patiënten in vervulling gaan
1

Kees Veldboer liet duizenden laatste wensen van terminale patiënten in vervulling gaan

Nog één keer naar het strand, aanwezig kunnen zijn op de bruiloft van een kleindochter of een handje geven aan de Paus. Met zijn Stichting Ambulancewens liet Kees Veldboer duizenden laatste wensen van terminale patiënten in vervulling gaan. 

Kort nadat BrightVibes dit bijzondere gesprek met Veldboer had, overleed hij op 26 juli aan een plotselinge hartstilstand. De stichting heeft laten weten dat het Kees’ laatste wens zou zijn om het werk van de organisatie door te laten gaan – en dat de vrijwilligers hier keihard hun best voor gaan doen.

Lees ook: ‘Kees Veldboer bewijst: voor een laatste wens is het nooit te laat

Doing Donderdag met Sublime & BrightVibes

Iedere donderdag werken Sublime en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Meer constructief nieuws? Iedere werkdag op de halve uren tussen 10:30 en 15:30 hoor je bij Sublime het Nieuws van de Vooruitgang.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
13:21
california soul marlena shaw
13:18
look what we do benny sings ft. jones
13:15
why did you do it? stretch
13:11
revival gregory porter
13:08
you are everything marvin gaye and diana ross
13:05
mr. wendal arrested development
12:53
(don't) hold me down pm warson
12:50
funkin' for jamaica tom browne
12:45
heartbreak warfare john mayer
12:42
theme from shaft isaac hayes