Kleurrijke soul en positieve vibes van Steffen Morrison

Het zou zo een goede openingszin kunnen zijn, maar het is de titel van de nieuwe single van Steffen Morrison: ‘You’ve Been Hit By A Butterfly’. De perfecte soundtrack voor een relaxte dag hoor je vanaf nu op Sublime!

De single is een voorbode van Steffens nieuwe album en toer, waarmee hij op zes locaties door het hele land staat. Het nummer is weer even groovy en vrolijk als we van Steffen gewend zijn: lekker uptempo en met dezelfde herkenbare sound. Met deze track start je je dag goed!

Luister ‘m hier:

 
Echte soulsound met invloeden uit Suriname

Steffen Morrison werd geboren in Suriname, waar hij opgroeide met diverse muzikale invloeden: de soul van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, de harmonieuze sound van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Geïnspireerd door deze sounds, bracht de goedlachse soulzanger in september 2016 zijn EP ‘Just Another Man’ uit. Hierna ging het hard: Steffen was te zien en horen op nationale radio en televisie. 

Kleurrijke soul en positieve vibes

In 2018 keerde hij terug naar de studio met songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis voor zijn album ‘Movin’ On’. Hij vervulde de hoofdrol in de theatervoorstelling ‘I’m a Soulman’. In 2019 stond de soulzanger opnieuw in het theater met zijn eigen biografische productie ‘The Art Of Being Human’. 2020 wordt ook een goed jaar met een nieuw album en een nieuwe toer op de planning. Met vrolijke klanken, zowel instrumenteel als vocaal, brengt Steffen zijn publiek naar het kleurrijke soulgenre. Dit doet hij aan de hand van positieve vibes, een charismatische lach en een goed gevoel voor stijl en passie voor soulmuziek! 

Alle informatie over zijn tourdata en nieuwe muziek vind je op zijn website.

 

Bericht achterlaten