Koning Willem I Stichting en Sublime bundelen krachten
19

Koning Willem I Stichting en Sublime bundelen krachten

De Koning Willem I Stichting en radiostation Sublime gaan een partnership aan. Met de samenwerking ontstaat een nog groter podium voor duurzame ondernemers en ondernemingen. 

Beide organisaties willen hiermee goed ondernemerschap promoten en andere ondernemers inspireren en perspectief bieden.De samenwerking is onder andere zichtbaar en hoorbaar op de radio, online en tijdens de uitreiking van de Koning Willem I Prijzen.

Het eerste product dat uit de samenwerking is voortgekomen, is deze KW1Talkwaarin Sebastiaan van Rijnsoever vertelt over zijn visie op ondernemerschap en de kracht van Sublime. Bekijk de video hier:

Bijzondere bundeling van krachten

De Koning Willem I Stichting, waarvan Hare Majesteit Koningin Máxima erevoorzitter is, reikt tweejaarlijks de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uit als teken van erkenning en waardering. Door de krachten te bundelen, brengen de Koning Willem I Stichting en Sublime nog meer duurzame en innovatieve ondernemers en ondernemingen voor het voetlicht. Sublime zal in aanloop naar de uitreiking van de Koning Willem I Prijzen de verhalen van genomineerde en winnende ondernemingen uitlichten in de nieuwsbulletins ‘Nieuws van de Vooruitgang’ en ‘Ondernemers van de Vooruitgang’. De uitreiking van de Koning Willem I Plaquette, in bijzijn van voorzitter prof. dr. Klaas Knot, zal in een live-verslag op Sublime te volgen zijn. Het bereik van Sublime, met zo’n 400.000 luisteraars per week, en het netwerk van de Koning Willem I Stichting versterken elkaar om de succesverhalen van de winnaars breed te delen met ondernemend Nederland.

Boost voor de ondernemingen van morgen

Sebastiaan van Rijnsoever, directeur van Sublime: “Wij zetten Sublime dagelijks in als breed platform van inspiratie en versnelling op weg naar een betere wereld. Om daadwerkelijke vooruitgang te realiseren, spelen ondernemingen en ondernemers een essentiële rol. Met praten over vooruitgang kom je niet ver. Aan het einde van de dag gaat het over leiderschap, daadkracht, over de juiste beslissingen durven nemen, zonder dat de kortetermijnprofit en -loss daarin altijd de boventoon voert. De Koning Willem I Stichting brengt dat type ondernemingen, leiders en cases samen. Door die elementen te koppelen aan het Sublime-merk en -bereik, kunnen we samen een prachtige boost geven aan de ondernemingen en wereld van morgen.”

Positieve effecten ondernemerschap zichtbaar maken

“Nederlandse ondernemingen spelen een belangrijke rol in het oplossen van wereldwijde maatschappelijke vraagstukken. Door de samenwerking met Sublime kunnen we de positieve effecten van ondernemerschap zichtbaar maken en andere bedrijven inspireren,” aldus Romy Blankenspoor, directeur van de Koning Willem I Stichting.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
12:50 Nona
it's alright nona
12:47 Nina Simone
to love somebody nina simone
12:42 Lighthouse family
high (itaal shur's beautiful urban mix) edit lighthouse family
12:36 Eumir Deodato & Al Jarreau
double face eumir deodato & al jarreau
12:33 Earth Wind & Fire
and love goes on earth wind & fire
12:26 Gabrielle
rise gabrielle
12:21 Benjamin Herman & DaniÙl von Piekartz
trouble benjamin herman & daniÙl von piekartz
12:19 Temptations
my girl temptations
12:15 Joy Crookes
feet don't fail me now joy crookes
12:11 2Pac
changes 2pac