Lockdowntip: Kom in het Guinness Book of Records… - Klik Hier
Kringloop: The Supremes met Someday We’ll Be Together
1

Kringloop: The Supremes met Someday We’ll Be Together

Iedere donderdagochtend draait Francis Broekhuijsen een singletje die hij in de kringloopwinkel voor weinig op de kop heeft getikt. Vandaag viel zijn keuze samen met een speciale dag in de muziekgeschiedenis.

Een pareltje uit de kringloopwinkel op 45 toeren, en vandaag droeg Francis ‘m op aan een bijzondere damesgroep: Diana Ross & The Supremes.

Het is vandaag 14 januari en dat is in de muziek een bijzondere dag. Want op deze dag in 1970 treedt Diana Ross voor de laatste keer op met The Supremes, omdat ze haar solocarrière start. Haar opvolger is Jean Terell, het schoonzusje van Tammi Terell die met Marvin Gaye enkele hits heeft gescoord.

The Supremes was een van de grootste wegbereiders van de Afro-Amerikaanse rhytm-and-bluesmuziek en een van de belangrijkste exponenten van de zo specifieke Motown-sound. De Kringloop van vandaag, Someday We’ll Be Together, is het allerlaatste nummer van Diana Ross en The Supremes samen. Het nummer kan in deze tijd niet toepasselijker zijn. Op een dag komen we weer samen:

Iedere donderdagochtend in Sublime Sunrise vist Francis Broekhuijsen een nieuwe kringloop uit zijn archief om met jou te delen. Luisteren dus! 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
15:02 Rick James
superfreak rick james
14:54 Van Morrison
did ye get healed van morrison
14:51 Rose Royce
love don't live here anymore rose royce
14:47 Joss Stone
walk with me joss stone
14:43 Skee-Lo
i wish skee-lo
14:41 Avener
fade out lines avener
14:39 Zaz
que vendra zaz
14:39 Metropolitan Jazz Affair
everybody knows metropolitan jazz affair
14:38 The Stylistics
funky weekend the stylistics
14:37 Prince
sign 'o' the times prince