Kylie Minogue brengt nieuw album uit en het is Disco!

kylie minogue nieuw album disco

De Australische zangeres gaf haar fans afgelopen week via Twitter het verlossende woord: op 6 november komt haar vijftiende studioalbum uit.

“Wacht je op mij to Say Something?” twitterde Kylie Minogue dinsdag 20 juli, verwijzend naar haar nieuwe single. “Mijn nieuwe album Disco wordt op 6 november uitgebracht.”

De single Say Something brengt Kylie aanstaande donderdag uit als voorproefje van haar nieuwe plaat. De 52-jarige zangeres heeft tijdens de lockdown de laatste hand gelegd aan het album. Aan GQ heeft ze laten weten dat je “volwassen disco” kunt verwachten. “Zelfs volwassenen hebben puur popplezier nodig”, zei ze.

Mix it up!

De zangeres heeft tijdens de coronacrisis niet stilgezeten. In haar thuisstudio leerde ze voor haar nieuwe album haar eigen zanglijnen op te nemen en te mixen. Voor de lockdown liet ze deze mix skills over aan de Duitse discopopproducent Mousse T. en de Italiaanse dj Alex Gaudino. Ook werkte ze samen met de Franse producer Mirwais, bekend van zijn werk met Madonna.

Het laatste studioalbum van Kylie was Golden dat verscheen in 2018. Vorig jaar verscheen nog een album met de grootste hits van de Princess of Pop.

Bericht achterlaten