Laat Jaap jouw favoriete Sublime Original weten!
8

Laat Jaap jouw favoriete Sublime Original weten!

Vrijdag 24 en zaterdag 25 september zal Jaap Brienen je trakteren op de lekkerste originele funk, soul en jazztracks. Soms verrassend en vaak heel herkenbaar. Nummers die gesampled en/of gebruikt zijn voor nieuwe hits. Je hoort ze tussen 19:00 en 21:00 in het programma Sublime Originals. En welk nummer er nog toegevoegd moet worden?  Dat bepaal jij!

Sublime Originals is een programma vol met de bijzondere funk, soul en jazznummers. Waarom? Omdat ze allemaal gebruikt zijn in hun volledigheid of als samples voor het ontstaan van nieuwe hits. Zo is het nummer ‘Grandma’s Hands’ van Bill Withers ooit gebruikt door Blackstreet voor hun hit ‘ No Diggity’. Of wat dacht je van ‘What You Won’t Do For Love’ van Bobby Caldwell, wat aan de basis heeft gestaan van de hit ‘Do For Love’ van 2Pac. En Stevie Wonder’s  ‘Pastime Paradise’ voor Coolio’s ‘ Gangsta’s Paradise’. Kortom funk, soul en jazzhits hebben vaak aan de basis gestaan van het ontstaan van nieuwe hits. En Jaap gaat alleen maar de originele tracks draaien in zijn programma, Sublime Originals.

Denk jij nog een mooie ‘Original’ te kennen? Laat het ons weten via de Sublime app of stuur een e-mail naar info@sublime.nl o.v.v. Sublime Originals. En wie weet draait Jaap jouw originele favoriete funk, soul of jazztrack!

Sublime Originals is onderdeel van de Sublime September Specials. Vier weken lang wordt er op de vrijdag en zaterdag van 19:00 tot 21:00 uur, een ander muzikaal thema gepresenteerd. Aansluitend zullen de speciale muzikale thema’s worden verwerkt in de mixen van The Sublime WeekendMix door Turne Edwards en The Groove door Rob Manga. Zie hieronder de programmering in de maand september.

3 en 4 september van 19:00 – 21:00: Sublime Classic Albums
Tracks van de beste funk, soul en jazzalbums ooit gemaakt gepresenteerd door Angelique Houtveen en Jaap Brienen

10 en 11 september van 19:00 – 21:00: Sublime Funk & Disco 
Een greep uit de lekkerste funk- en discoplaten met hun bijzondere verhalen gepresenteerd door Francis Broekhuijsen

17 en 18 september van 19:00 – 21:00: Sublime Nedersoul
Tracks van alleen maar Nederlandse artiesten uit de funk, soul en jazzscene gepresenteerd door Angelique Houtveen

24 en 25 september van 19:00 – 21:00: Sublime Originals
De originele Sublime hits, die andere artiesten hebben gecoverd, gesampled of gebruikt om nieuwe hits mee te maken gepresenteerd door Jaap Brienen

 

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
11:40
knock on wood eddie floyd
11:35
no more rain (in this cloud) angie stone
11:26
i need it johnny guitar watson
11:24
the girl from ipanema stan getz & joao gilberto ft. astrud gilberto
11:20
stages adeline ft. kamauu
11:14
really love d'angelo
11:10
rose rouge jorja smith
11:07
blame it on the boogie jacksons
10:54
rhythm of life oleta adams
10:50
who's making love maceo parker