Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Lancering radioshow Sublime Smooth
20

Lancering radioshow Sublime Smooth

Sinds begin maart hebben we een nieuw late-night radioprogramma: Sublime Smooth. Het programma wordt gepresenteerd door Francis Broekhuijsen, bekend van zijn ochtendshow Sublime Sunrise.

Sublime Smooth zal elke vrijdag- en zaterdagavond te beluisteren zijn tussen 23.00 en 00.00 uur. Daarnaast wordt de succesvolle Funky Friday-show met Jaap Brienen voortaan een uur langer, te horen van 16.00 tot 19.00 uur. Ook zal hij voortaan elke vrijdagochtend Sublime Sunrise voor zijn rekening nemen.

Sublime Smooth

Met het nieuwe radioprogramma Sublime Smooth wil Sublime luisteraars een relaxmoment geven, waarmee je rustig je dag kunt afsluiten met fijne muziek van oude en nieuwe Sublime-artiesten. Je hoort onder andere platen van D’Angelo, Norah Jones, Anita Baker en Dinah Washington.

Francis Broekhuijsen: “In de ochtend bieden we onze luisteraars met onze ochtendshow Sublime Sunrise een lekker begin van hun dag. Met Sublime Smooth gaan we nu diezelfde luisteraars een fijne manier geven om hun dag ook goed af te sluiten. Sublime Smooth gaat over gevoel, romantiek, contemplatie, het afbouwen van een drukke werkdag naar de nacht en opladen voor de nieuwe morgen. Ik zorg in het programma ook voor inspirerende gedichten en spreuken die aanzetten tot nadenken.”

Funky Friday uur langer

De keuze voor een extra uur Funky Friday op vrijdag is voortgekomen uit enthousiasme van onze luisteraars. We voldoen heel duidelijk in een behoefte naar lekkere en dansbare muziek op vrijdagmiddag wanneer mensen hun werkweek afsluiten of op weg zijn naar huis. Door het succes van Funky Friday is daarom besloten het programma van Jaap Brienen een uur langer te maken. In het programma presenteert Jaap upbeat soul-, disco-, funk- en acidjazzplaten.

Jaap Brienen: “Funky Friday is bedoeld voor mensen die aan het vrijdagmiddagborrelen zijn of onderweg zijn naar huis. Met Funky Friday luiden we iedere vrijdag op een feestelijke manier het weekend in. Ik draai voor een groot deel ook platen waar mijn luisteraars mee komen. Daarom ben ik superblij om vanaf deze week nóg meer disco, soul en funk te kunnen draaien en te vieren dat het weekend begonnen is.”

Sublime Smooth en het extra uur Funky Friday hoor je vanaf aanstaande vrijdag op Sublime.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
14:25 Tom Brock
i love you more and more tom brock
14:21 Jill Scott
golden jill scott
14:19 Dennis van Aarssen
meet me in miami dennis van aarssen
14:15 Temptations
just my imagination (running away with me) temptations
14:11 Janet Jackson
together again janet jackson
14:07 Sergio Mendes ft. Stevie Wonder & Gracinha Leporace
berimbau sergio mendes ft. stevie wonder & gracinha leporace
14:02 Gil Scott-Heron
the bottle gil scott-heron
13:51 Leon Haywood
don't push it don't force it leon haywood
13:48 Amy Winehouse
rehab amy winehouse
13:43 Santana  ft. Wyclef Jean
maria maria santana ft. wyclef jean