Lizzo voelt zich ‘Good As Hell’ in nieuwe videoclip

Lizzo’s hit ‘Good As Hell’ heeft een nieuwe videoclip gekregen. De zangeres is erin te zien met een heuse fanfare! Bekijk de video hier.

We weten wat je denkt. Een fanfare is niet het meest sexy attribuut dat je kunt bedenken voor een videoclip. Maar we hebben het hier over Lizzo, die haar empowering boodschap over de hele wereld uitdraagt.

LEES OOK: Gaat Lizzo naar huis met een Grammy?

Soundtrack heruitgebracht vanwege film

De track uit 2016, afkomstig van haar ep ‘Coconut Oil’, blaast ze nieuw leven in, samen met de Southern University’s Human Jukebox Marching Band. Het nummer komt uit op de soundtrack van de nieuwe film ‘Barbershop: The Next Cut’ en heeft daarom een nieuwe clip gekregen, die beter bij het nummer past.

Oude pareltjes worden megahits

Eigenlijk hoeft de zangeres voorlopig nog geen nieuwe muziek uit te brengen; op het moment brengt ze veel oude singles opnieuw uit. ‘Truth Hurts’ was bijvoorbeeld al twee jaar oud, toen het gebruikt werd voor de Netflix-film ‘Someone Great’, waardoor het opeens een hit werd. Ook ‘Good As Hell’ is met terugwerkende kracht genomineerd voor verschillende prijzen. Lizzo maakte daarnaast een remix van het nummer, samen met Ariana Grande. 

LEES OOK: Justin Timberlake en Lizzo werken samen

Bekijk de hele videoclip hier:

Bericht achterlaten