Luister en win tickets voor NN North Sea Jazz

Deze week maak je bij Sublime kans op tickets voor NN North Sea Jazz! Het festival is zoals gewoonlijk stijf uitverkocht, maar Nationale Nederlanden heeft de laatste kaarten.
Luister naar Sublime en hoor hoe je kans maakt op deze felbegeerde kaarten.

42 reacties op “Luister en win tickets voor NN North Sea Jazz

 1. Carlijn

  Ha Brigitte,
  Dank voor je berichtje. Dit is helaas een bericht van vorig jaar.
  Dit jaar geven we geen kaarten weg voor North Sea Jazz, maar wel voor de afterparty: BoogieBall.
  Ga naar onze Facebook of Instagram en doe mee!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 2. Brigitte Ehbel

  Ieder jaar in februari bestel ik de kaarten voor north sea jazz ….. dit jaar ben ik minder slim geweest om kaarten te bestellen en was ik helaas te laat….
  Mijn beide schoonouders hebben onze hulp nodig, die bieden we ze ook.
  Daarom laten we de verjaardag van mijn man dit jaar niet overgaan, maar we vieren het ook niet echt door deze omstandigheden.
  Mijn man is zondag 14 juli jarig, ik zou hem zo graag verrassen.
  Vandaar dat ik super graag kaarten voor zondag zou winnen😀

 3. Merel

  Al 22 jaar ga ik naar North Sea Jazz. Met mijn familie en geliefde. Altijd 3 dagen feest, een soort mini vakantie waarin we gaan lunchen op Katendrecht, borrelen op het terras van een vriendin met de programmas en markers in de hand. We plannen al ruim van tevoren wat we gaan zien. Natuurlijk geven we dan af op het steeds meer pop programma met grote namen die veel volk trekken, maar elk jaar weer zien we de mooiste muziek en ontdekken we nieuws.
  Dit jaar voor het eerst in 17 jaar ga ik met mn ex ipv mn geliefde
  Als ik zo gelukkig zou zijn de kaarten te winnen, neem ik graag mijn nieuwe lief mee om te ervaren hoe mooi dit festival kan zijn.

 4. Lize Boerenveen

  Goedemorgen, Lang getwijfeld of ik een bericht zou acherlaten maar kan het niet laten.

  Vanaf Moment 1 dat NSJ is gestart in Den Haag, ruim 30 jaar geleden was ik er ieder jaar bij, een volledig weekend met Passepartout. Fantastische concerten met fantastische ontmoetingen waar ik ook fantastische vrienden aan heb overgehouden.
  Zo ook dus een passepartout gekocht voor het jaar 2000, 14/15/16 juli. Ik keek er zo naar uit om samen met mijn zus een geweldig weekend te beleven.
  Totdat ….
  Op 10 Juli 2000 leerde ik mijn Soulmate kennen!
  Vanaf onze eerste date naar de film waren we dag en nacht onafscheidelijk.
  Ik vertelde hem dat ik het weekend erop het NSJ zou bezoeken met zuslief. Hij had echter geen kaart(en) en kon dus niet mee.
  Vrijdag 14 Juli brak aan. Omdat ik altijd de vrijdagen vrij nam waren we ook die vrijdagochtend 14 juli samen. Mijn zus belde om te vragen hoe laat ik haar zou ontmoeten en eventueel bij haar zou eten voor vertrek.
  Ja natuurlijk rij ik naar je toe en ben rond 15.00 uur bij je – zei ik.
  Ik moest vertrekken maar kon het idee niet loslaten mijn Soulmate niet naast mij te kunnen hebben tijdens zo een fantastisch event.
  Wat heeft deze muts uiteindelijk gedaan…..
  Heb mijn zus gebeld apart te reizen, ben naar het NSJ Den Haag gereden, echter daar aangekomen mijn passepartout verkocht!!
  In ruil voor de Liefde.
  Sinds mijn Soulmate en ik samen zijn heb ik helaas niet ieder jaar het festival bezocht en helaas ook nooit meer een passepartout gekocht. De laatste keer bezocht was twee jaar geleden en 3 jaar geleden met Soulmate de zondag bezocht. Altijd een feestje!
  De drang naar het festival blijft.
  Ik zou zo graag een kaartje willen winnen en met mijn Soulmate het festival bezoeken zodat we samen een fantastische dag met fantastische ontmoetingen en een fantastische herrinering kunnen ervaren.
  Ik hoop dat dit jaar deze wens mag uitkomen.

 5. Linda

  Toen mijn man en ik 6 jaar geleden genoten van het optreden van Marcus Miller op NSJ wisten we dat dit zijn laatste kans was om zijn idool in levende lijve te bewonderen. Tranen van ontroering liepen over zijn wangen… Hij was toen ongeneeslijk ziek en is inmiddels 4 jaar geleden overleden. In dierbare herinnering zou ik heel graag nog één keer van Marcus Miller willen genieten op NSJ, helaas was óók ik te laat met het bestellen van kaarten.
  Hopelijk loopt de actie nog!

 6. Rob Sonjan

  Van hiphopper naar Jazzzz,
  Toen ik mijn vrouw leerde kennen was ik een hiphopper en zij nodigde mij 15 jaar geleden uit om Jazz te ervaren op het North Sea Jazz festival. Mijn vrouw en Jazz verbreedde en verruimde mijn wereld en om dit te vieren gaan wij ieder jaar naar het North Sea Jazz festival. Wij gaan graag op avontuur naar de dingen die we nog niet kennen en laten ons ieder jaar verrassen. Legendarische optredens hebben wij gehoord, gezien en ervaren. Van Jill Scot, Cassandra Wilson, ’n gastoptreden van Prince en dat 40 koppige engels jazzorkest met hooguit 30 uitbundige bezoekers in een veel te grote zaal. Het is een traditie van voorpret, de weg er naar toe (flesje champagne in de trein), de sfeer, het eten, het dansen, de muziek en het samen zijn. Norsth Sea Jazz blijft indruk maken, verbazen en genieten.

  Vorig jaar werd mijn vrouw heftig vermoeid. Na een zoektocht van de reden kregen wij de uitslag dat zij een bloedziekte heeft. Onze leven kantelde onderste boven en alles werd anders. Het afgelopen jaar heeft mijn vrouw (hardnekkige) medicatie ingespoten gekregen met vervelende bijwerkingen. Om hoopvol te blijven heb ik vaak gevraagd “Gaan wij dit jaar naar North Sea Jazz?” In alle drama en verwarring hebben wij te lang gewacht…helaas (uitverkocht).
  Het gaat beter met mijn vrouw. Op de achtergrond hoor ik de klanken van Sublime, het station die ons ieder dag verse vitaminen geeft om de dagen toch iets mooier te maken. Onze drie kleine kinderen groeien op met de klanken van Jazz, hoe mooi is dat! Dank jullie voor de grooves. We keep on grooving!

 7. Anna Dalstra

  Graag zou ik in aanmerking willen komen voor het aanbod van 2 gratis kaarten voor het North SeaJazz, aangeboden door Nationale Nederlanden.
  Omdat:
  Ik het me gewoon niet kan permiteren
  om mezelf en dochter te trakteren,
  en graag de rimpels van onenigheid
  glad wil strijken voor de eeuwigheid,
  Jazz sleept je door de troubles heen,
  van tegenslag ,strijd en ween
  en ellende van dit aardse bestaan;
  Jazz doet dat allemaal vergaan.

 8. Anna.

  Zou graag in aanmerking willen komen voor de twee gratis kaarten
  , aangeboden door Nationale Nederlanden, voor Zondag 15-7.

 9. Anna Dalstra

  Al jarenlang kan ik me geen kaartje permiteren
  en hoop dus dat Nationale Nederlanden mij wil trakteren,
  in tijden van tegenslag en ween,
  sleept de Jazz mij er altijd door heen.
  Om samen met dochterlief eens te gaan;
  een onuitwisbare herrinnering in haar bestaan,
  om de rimpels van onze onenigheid,
  even glad te strijken voor de eeuwigheid.

  “Life takes you up en down,
  Jazz spins you all around”

 10. Monique van der Klugt

  Nationale Nederlanden brengt ons allen hier een verzekerd harmonieus, muzikaal leventje en is daarmee in samenwerking met Sublime Summertime de Hoofdsponsor van North Sea Jazz voor <3 jaar… Levenslange verzekering van bewust leven in harmonie <3 ik kan me geen betere verzekering wensen! Wat er ook gebeurt… Lang leven de muzikale Oerkracht in bewustzijn ! Van harte Gefeliciteerd met deze verbinding en ik wil ook heel graag een Nationale Nederlander zijn en op NSJ zijn en samen met mijn dochter beelden vastleggen en NN hierin vertegenwoordigen!!! Dank je wel Sublime voor het auditief hierin zijn <3 Liefs , van de verzekerde Nationale Nederlander Monique XOXO

 11. Remco Kuiper

  Zou graag mijn vriendin verrassen met kaarten we willen al jaren samen naar north sea jazz is altijd uitverkocht !

 12. Rowin Rodgers

  Jaren geleden waren mijn vrouw en ik op weg naar NSJ. En halverwege de rit kwam zij erachter dat ik de kaarten thuis had gelaten. Dus op de snelweg de eerste afslag genomen, snel naar huis gereden, kaarten gepakt en weer snel terug richting NSJ. Voor ons reed een auto, net als ik, te hard. En een behoorlijk stuk reden we zelfs met drie auto’s achterelkaar; waarbij ik in het midden reed. Ondertussen druk pratend en uitrekenen of we nog op tijd zouden zijn voor het eerste concert, zie ik in een flits de auto voor mij plotseling remmen voor een naderende file. Zonder te aarzelen schiet ik naar de middelste baan, waar ik gelukkig de ruimte had om te remmen. Terwijl wij opgelucht ademhalen, knalt de auto (die daarvoor achter ons reed) vol op zijn voorganger, de auto die wij net hadden ontweken. We hebben die dag NSJ gelukkig zonder kleerscheuren bereikt en hebben genoten van de prachtige optredens. Maar als Sublime ons dit jaar 2 kaarten gunt, dan zal het een stuk ontspannende aan toe gaan. Tegenwoordig zijn de tickets digitaal (vergeten kan dus niet meer) en gaan wij daarnaast ook maar met de fiets. Hoeft hoofdsponsor NN niet bang zijn dat ik weer brokken veroorzaakt op de snelweg!

 13. Nienke Coumou

  Ik zou super graag de kaarten voor het north sea jazz willen winnen! Ik ben heel mn leven opgevoed met jazz muziek en sublime staat thuis elke dag aan. Mijn ouders vertelde mij over hun ervaring op het north sea jazz en hoe tof ze dit vonden, ik zou het zo graag zelf een keer mee willen maken! P

 14. Gemma

  Natuurlijk had ik al veel eerder van North Sea festival gehoord, maar ik dacht vaak………..tja ….jazz……mmm, ik weet het niet.
  Maar in 2004 nam de liefde van mijn leven me mee. Drie dagenlang dompelden we ons onder in fantastische muziek. Wat een ervaring! Sindsdien ben ik verkocht. Vaak ben er nog geweest, helaas zonder mijn lief…..dat ging over. De zoete herinnering bleef….
  Al twee jaar lang vis ik achter het net qua kaartjes, ik was te laat en wat baalde ik. Het zou zo fijn zijn om daar weer te mogen ronddwalen…

 15. Maurice

  Ik zou graag kaartjes willen winnen voor North Sea Jazz festival.

  Ik zou mijn vriendin willen verrassen met een weekend geweldige muziek en ervaringen, aangezien het ons niet is gelukt om een vakantie te boeken i.v.m mijn onvermogen om op tijd vrij te vragen van werk.

  We hebben altijd al eens willen gaan, en dit zou een mooie gelegenheie zijn om het mee te mogen maken.

 16. suzanne

  Als nog ga ik het proberen voor een goed doel nl: zo iets als ”moederlijke bemoeienis”.
  Mijn grote wens is om naar North Sea festival te gaan, samen met mijn zoon die op Conservatorium popacademie in Amsterdam (3de jaar) zit.
  Dit klinkt nogal als een noodkreet, wat het ook is.
  Tegenwoordig gaan de kaartenverkoop zoooo snel en is er geen kaart meer te krijgen. Enne ik als ADD-er en 58 jaar loop dan snel achter de feiten aan.
  Wellicht ontvangen jullie honderdtallen of wel duizendtallen van zulke berichten en is de mijne geen uitzondering.
  Ja, jaja zucht….. duizendtal wachtende voor mij op Ticketswap!

  Ik heb in het verleden samen met mijn dochter (toen 14 jaar) D’Angelo en Celia Cruz op het North Sea Jazz festival mogen meemaken.Graag wil ik ook z’n moment met mijn zoon delen. Deze keer zal ik me gedragen en niet backstage gaan, dat beloof ik.
  Dus je begrijpt het??
  Wat moet ik er voor doen? Ik kan niet zingen, ik ben niet goed in oplossen van quizzen of raadsels, 2 linker handen enz enz.
  Mijn zoon schaamt zich helemaal kapot over deze actie van zijn moeder.
  Gelukkig woont ie op kamers en weet hij niks van deze impulsieve actie.
  Gaat je toch niet lukken, geen schijn van kans, denkt ie.
  Maar daar lig ik niet wakker van, want wat als…….. het zou lukken…………….. , al is het maar die ene kans……………
  Daar, zou ik van wakker liggen……… op dat ene bericht……..
  Sublime maakt: Yeah…….. Suzanne dol gelukkig!
  Wanneer krijg ik het te horen???? Maak ik een kans met het verzenden van dit bericht???
  Enne ja, met schaamrood op mijn kaken/wangen (indien je dat zou kunnen zien onder mijn bountyskin) schrijf ik dit bericht.
  I keep mine fingers crossed!
  Sincerely desperately seeking
  Susan 🙂

 17. suzanne

  Dit klinkt nogal als een noodkreet, wat het ook is.
  Tegenwoordig gaan de kaartenverkoop zoooo snel en is er geen kaart meer te krijgen. Enne ik als ADD-er en 59 jaar loop dan snel achter de feiten aan.

  Wellicht ontvangen jullie honderdtallen of wel duizendtallen van zulke berichten en is de mijne geen uitzondering.
  Ja, jaja zucht….. duizendtal wachtende voor mij op Ticketswap!

  Als nog ga ik het proberen voor een goed doel nl: zo iets als ”moederlijke bemoeienis”.

  Mijn grote wens is om op zondag 9 juli 2017 naar North Sea festival te gaan, samen met mijn zoon die op Conservatorium popacademie in Amsterdam (2de jaar) zit. Erykah Badu en Jamiroquai staan die dag op het programma, die willen wij graag zien.

  Ik heb in het verleden samen met mijn dochter (toen 14 jaar) D’Angelo en Celia Cruz op het North Sea Jazz festival mogen meemaken.Graag wil ik ook z’n moment met mijn zoon delen. Deze keer zal ik me gedragen en niet backstage gaan, dat beloof ik.

  Dus je begrijpt het??
  Wellicht zijn er tegen die tijd kaarten weg te geven? Wat moet ik er voor doen? Ik kan niet zingen, ik ben niet goed in oplossen van quizzen of raadsels, 2 linkerhanden enz enz.

  Enne ja, met schaamrood op mijn kaken/wangen (indien je dat zou kunnen zien onder mijn bountyskin) schrijf ik dit bericht.

  Mijn zoon schaamt zich helemaal kapot over deze actie van zijn moeder.
  Gelukkig woont ie op kamers en weet hij niks van deze impulsieve actie.
  Gaat je toch niet lukken, geen schijn van kans, denkt ie.
  Maar daar lig ik niet wakker van, want wat als…….. het zou lukken…………….. , al is het maar die ene kans……………
  Daar, zou ik van wakker liggen……… op dat ene bericht……..
  SUBLIME maakt: Yeah…….. Suzanne dol gelukkig!
  Wanneer krijg ik het te horen????
  Maak ik een kans met het verzenden van dit bericht???
  I keep mine fingers crossed!

  Sincerely desperately seek

 18. Liezel

  Hi, heb een kaart voor mijn verjaardag gevraagd voor de zaterdag. Later hoor ik dat Maxwell’ komt op de vrijdag en ik vind Urban Hangsuite SUPER en zou hem heel graag een keer live mee willen maken. Alvast bedankt😜 Liezel!

 19. Marck Truideman

  Graag zou ik in aanmerking komen,vanwege de interesse die mijn zoon en ik hebben op het gebied van jazz.

 20. Anique Weve

  Bij ons in de familie is muziek is wat ons verbind, we houden allemaal van soul,Jazz en funk,. Het north sea jazz is dan ook al jaren een familie traditie om daar heen te gaan,
  Leuk om nieuwe muziek te ontdekken met elkaar te zijn en te genieten. Hopelijk worden wij uit gekozen en kunnen we op deze manier daar na toe 🙂

 21. Gert Kreulen

  Om in aanmerking te komen voor 2 tickets voor North Sea Jazz wil ik graag het volgende kwijt.
  Wij, mijn vrouw en ik, hebben 2 x geprobeerd om in het verleden kaarten te bemachtigen voor NSJ, maar helaas 2 x mis geschoten.
  Nu mijn grote liefde, echtgenote, moeder van mijn zoon en groot liefhebber van Earth Wind &Fire vorig jaar te vroeg is overleden, zou ik het top vinden EWF live te mogen aanschouwen en aan te horen, als ode aan haar.
  Het nummer ‘Fantasy’ was het nummer waar we onze eerste danspasjes op uitvoerden in de jaren ’70. Dat was het begin van onze liefde.
  Op haar uitvaart hebben we dit nummer als eerste gedraaid, hetgeen zij zelf had uitgekozen. Dit nummer heeft ons toentertijd bij elkaar gebracht, ons leven verder ingericht, kortom: het heeft een zeer emotionele waarde voor mij.
  Wat zou het fantastisch zijn dit nummer 1 x live te mogen aanhoren, waarbij zij lachend en dansend toekijkt vanuit hogere sferen.
  Met vriendelijke groet,
  Gert Kreulen

 22. Linde

  Ik wil graag kaartjes winnen voor north sea jazz festival.
  Ik wil eindelijk eens naar een echt goed muziek festival gaan in plaats van steeds meegaan naar de technofeestjes omdat de meeste vrienden van mij dat “leuke muziek vinden. (En helaas ben ik bij het kiezen van festival in de minderheid). Maar hier kan verandering in komen. Ik kan dan eindelijk eens iemand meenemen naar mijn muziek en hun laten genieten van Jazz 😍 Ik weet zeker dat dat een fantastische ervaring zal zijn.

 23. linde

  Ik wil graag kaartjes winnen voor north sea jazz festival.
  Ik wil eindelijk eens naar een echt goed muziek festival gaan in plaats van steeds meegaan naar de technofeestjes omdat de meeste vrienden van mij dat “leuke muziek vinden. (En helaas dan ben ik in de minderheid). Ik kan dan eindelijk eens iemand meenemen naar mijn muziek en hun laten genieten van Jazz 😍 Ik weet zeker dat dat een fantastische ervaring zal worden!

 24. linde

  Ik wil graag kaartjes winnen voor north sea jazz festival.
  Ik wil eindelijk eens naar een echt goed muziek festival gaan in plaats van steeds meegaan naar de technofeestjes omdat de meeste vrienden van mij dat “leuke muziek vinden. (En helaas dan ben ik in de minderheid). Ik kan dan eindelijk eens iemand meenemen naar mijn muziek en hun laten genieten van Jazz 😍 Ik weet zeker dat dat een fantastische ervaring gaat worden!

 25. Tony Martens

  5 jaar geleden leerde ik mijn huidige echtgenoot kennen.
  Qua muziekstijl zat ze behoorlijk in de richting van de house scene .
  Ik ben er vaker geweest en besloot kaarten (toen nog eenvoudiger te krijgen) te kopen.
  Toen we binnenkwamen liet ik haar alles zien , er was toen een concert van Van Morrison in de Nile aan de gang, en wij hadden hier geen pluskaart voor, dus liepen naar buiten waar het ook super was . ze viel van de ene verbazing in de andere , het goede geluid, de vriendelijke jazzmuziekliefhebbers, het heerlijke eten overal, gewoon het totaalplaatje. Hierna was ze ook helemaal om, en we zijn nog een paar keer samen gegaan.
  Omdat de kaarten dit jaar zo ontzettend snel waren uitverkocht , zijn we er niet in geslaagd er 2 te bemachtigen.
  Het zou geweldig zijn als we via deze aktie wel in de gelegenheid zouden zijn om toch te gaan . Ik hoop het !

 26. Herman Vente

  Ik zou heel graag samen met mijn vrouw willen genieten van jazz,funk en de groove van dieprakende soul muziek,omdat we op 04-06-2018, 25 jaar getrouwd waren en het niet behoorlijk hebben kunnen vieren.Groetjes,Herman.

 27. S. Corputty

  We willen heeeeeel graag kaartjes winnen voor onze lieve vrienden John en Yvonne. Nationale Nederlanden kan vast ook wensen vervullen……
  Mvrgr Steve & Jeanette

 28. Loes Hilling

  Hey
  Tegek om op deze manier Nort Sea Jazz te bezoeken!!!
  I keep my fingers crossed!!!
  Grtjes Loes

 29. Ron

  Wij Ron en Ingrid, willen graag naar NSJF gaan om lekker live mee te kunnen swingen en chillen, moven en te grooven op dit supper swingend muzikaal festijn, l waar je als muziekliefhebbers zo supper graag bij wil zijn!!!!

 30. Brigitte Moonen

  Mijm Vader is dit jaar 80 geworden en een liefhebber van Jazz muziek hij is altijd met muziek bezig en heeft nog vele lp’s die hij soms dagelijks beluisterd. Hij danst zelfs nog met zijn achterkleinkind op de muziek. (te zien op facebook Liva Faye’s journey with down syndrome) het 2e filmpje op haar facebook. Wat zou er nou niet mooier zijn dan hem een dagje uit naar het nort sea jazz festival te geven en zo nog meer te laten genieten op 80 jarige leeftijd van Muziek.

  een liefhebbende dochter

 31. Simone

  Voor mijn lieve moeder van bijna 69 jaar die heel graag zou willen gaan. Ze zegt vaak tegen mensen: ik wil zo graag gaan woon bijna om hoek maar voor mij is het veelste duur maar ik geniet van de muziek optredens in stad.. heb ik het toch een beetje meegemaakt… Denk dat ze dit wel een heel leuk cadeau zou vinden. 🤞

 32. Emma

  Na jaren van bikkelen als alleenstaande moeder woont mijn gehandicapte zoon (22) sinds kort in een begeleide woonvorm. Een schat van een jong maar hij vraagt veel zorg.
  Mijn andere 2 zoons zijn daardoor tekort gekomen. Om nu met hun (26 en 21, de jongste is drummer) naar Nord Sea Jazz te gaan….

 33. Nathalie Schrijver

  Op deze manier zou ik een geweldig afscheidsfeest cadeau kunnen geven aan mijn beste vriend Rein die naar Brazilië gaat verhuizen. Zijn lief woont daar en hij volgt zijn hart…wat een moed!
  We gaan soms samen naar festivals en deze stond altijd nog op zijn verlanglijstje. Voor mij ook een wens maar tot nu toe nog niet van gekomen. Stond voor 2019 op mijn lijst. Maar via deze actie zouden onze wensen misschien in vervulling kunnen gaan. Samen voor de laatste keer 😄

 34. Walter Hansen

  Hi, ik wil heel graag 2 kaarten om samen met mijn meisje Martine meer van Jazz te leren horen. Jarenlang genieten wij van het Breda Jazz Festival. Veel nieuwe stromingen maken het festival minder jazzy. Eigenlijk zijn het twee vliegen in een klap; heerlijke muziek in een goeie ambiance en werken aan de relatie 😉
  Grt Walter

 35. Erwin Huiszoon

  Na vele jaren als early bird een passepartout gekocht te hebben voor drie dagen volop genieten van al het moois dat NSJ biedt, koos ik er voor om dit jaar maar 1 dag te gaan. Dat de kaartverkoop zo hard zou gaan had ik niet voorzien, NSJ was uitverkocht voor ik er erg in had. Geen NSJ voor mij dit jaar! Of toch? … als ik een kaartje win. Keep my fingers crossed 🙂

 36. Paul Rijntjes

  Medio de jaren negentig van de vorige eeuw heb ik op North Sea Jazz de ultime jazz beleving ervaren. In een kleine zaal, hoog boven in het het Congresgebouw Den Haag, is een jamsessie geprogrammeerd. De ruimte met de omvang van een grote woonkamer , waar plaats is voor maximaal 10 personen, een mini bar, een drumkitt en een B3 Hammondorgel. Dr. Lonnie Smith geeft een van zijn meest intieme concerten. Samen met drummer Willie Jones III speelt hij ruim 15 minuten de Top off the Bill.
  Dit is voor mij de ultieme belevenis van NSJF. De gezegde “wie het kleine niet eert, is het groote niet weert”, is hier bij uitstek van toepassing.
  Kan ik deze sublime ervaring is 2018 wederom beleven?

 37. wim

  jaren geleden ben ik op north sea jazz geweest toen het nog in denhaag was
  maar zeer graag zou ik er dit jaar weer heen gaan .
  heerlijke muziek en mooie atmosfeer .

 38. Glenn Willems

  Ik zou als grote jazz liefhebber graag naar de NN North Sea Jazzfestival. Ik ben
  fan van Jamiroquai, Mezzoforte en Shakatak

 39. Yvon Lussenburg

  Heeeeeeeeel graag zou ik voor de eerste keer naar North Sea Jazz willen gaan. En waarom..ja mijn financiële situatie is niet toereikend voor zulke waanzinnige leuke dingen.. veel grootse artiesten in 1 dag zien dat is fantastisch en hoop dan ook deze kaarten te kunnen winnen. En met een vriendin die mij de laatste jaren ontzettend heeft gesteund, daar uit ons dak te gaan 😊 Sublime team in ieder geval geniet ik van jullie zender dus mijn muzikale complimenten voor jullie!!! groetjes Yvon

 40. Mandy

  Yesssss ik wil graag in aanmerking komen voor 2 kaartjes NSJF! Ja wie niet? Toevallig ga ik (we) al wel op zaterdag naar NSJF, en wil ook heel graag op de vrijdag, maar helaas waren de kaarten zo snel verkocht. En dan hoor je op Sublime FM dat Nationale Nederlanden de laatste NSJF kaarten weg gaat geven. Met wie ik wil gaan? Met mijn vriend, mijn maatje, mijn “partner in crime”. Waarom? Omdat we nu bijna 3 jaar samen zijn, en ik vind dat we moeten leven alsof het je laatste dag is. Dus making memories en zoveel mooie momenten met elkaar, pak je kans/en dus ook deze kans om van NN de mogelijkheid te krijgen om nog dag @ NSJF te pakken/mee te maken. Het zou echt sublime zijn 😉

 41. J.Schutte

  IK wil graag in aanmerking komen voor de kaarten van North Sea Jazz.
  Ik ben 15 jaar geleden voor het laatst geweest. Mijn man lag met naar wij dachten met zware migraine op bed maar toen ik terug kwam van een heerlijke avond bleek hij een beroerte gehad te hebben en was deels verlamd.
  De volgende dag door de MRI en bleek hersentumoren te hebben en is na een ziekbed van 2 weken overleden aan kanker.
  IK heb altijd een schuldgevoel gehad dat ik er die avond niet was maar nu naar 15 jaar is het tijd om dit achter mij te laten. Ik hoop dat jullie hier aan mee willen werken.
  Met vriendelijke groet,
  Jacqueline Schutte

 42. Jenny Netten

  Om in aanmerking te komen 2 kaarten te winnen voor Nord Sea Jazz festival !
  Heb ik van PED plastic soep probleem een oplossing bedacht een SoepJurk , de plastic afval flesjes te gaan zien als grondstoffen en tegaan een naar textiel wat duurzaam gekleurd zal worden met CO2 , willen we het kledingstuk weg gooien dan kan het wederom gerecycled worden alle componenten , verf , fossielebrandstof , chemicaliën kunnen op nano techniek uit het kledingstoffen naar vloeibare PED gebracht worden en een loop in naar de sport/kleding branche neergezet worden. Begin bij het begin van de Kleding keten Wanneer we op NSJ en met sponsoren zoals NN in 2020 naar een duurzame event kunnen gaan werken zal Rotterdam Partners wie ons plan ontarmd Port of Rotterdam onze crouwdfunding pladform willen starten bij Sublime van Arthur van de Graaf . Om zo een Textiel Fabriel in Rotterdam nl te kunnen ombouwen in de port of Rotterdam . De message is in de music ❤️

Bericht achterlaten