Maak deze week kans op de Prince koptelefoon van Gerrard Street
0

Maak deze week kans op de Prince koptelefoon van Gerrard Street

Het zijn de Sublime Summertime App & Win weken. Waarbij je elke week kans maakt op mooie zomerse prijzen. Deze week maak je van 2 t/m 6 augustus kans op de Prince koptelefoon van Gerrard Street t.w.v. € 325,- incl. headcase!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel. Tijdens de App & Win weken spelen wij in de Sublime app “raad de artiest”. Download of ga direct naar de app, raad de artiest en laat jouw gegevens achter. Heb jij de juiste artiest geraden? Dan kan je tijdens De Sublime Ochtendshow, Angelique’s Afternoon en The Sublime Experience worden gebeld dat jij de gelukkige winnaar bent van de Prince koptelefoon van Gerrard Street t.w.v. € 325,-. Wij geven deze prijs maar liefst 13 keer weg deze week.

De Prince koptelefoon beschikt onder andere over krachtig digital noise cancelling. Hierdoor wordt omgevingsgeluid geblokkeerd en kun je nog meer opgaan in het haarscherpe geluid van jouw lievelingstracks! Tevens heeft de Prince een ingebouwde microfoon zodat jij handsfree kan bellen met je vrienden.

Speel mee!

Wij spelen Sublime Summertime App & Win elke maandag t/m vrijdag en er kunnen in totaal 13 winnaars blij worden gemaakt. Het enige wat je dus hoeft te doen, is in de app de juiste artiest raden. Heb je de Sublime app al in de pocket? Ga dan direct naar de app, raad de artiest en maak direct kans om ingebeld te worden deze week! Dus houd je telefoon bij de hand. Heb je de Sublime app nog niet? Download de app dan hieronder.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
11:26 Nostalgia 77 ft. Josa Peit
simmerdown nostalgia 77 ft. josa peit
11:22 Paul Simon
50 ways to leave your lover paul simon
11:18 The Bamboos
nothing i wanna know about the bamboos
11:14 2Pac
do for love 2pac
11:10 Gregory Porter & Laura Mvula
water under bridges gregory porter & laura mvula
11:06 Aretha Franklin
what a fool believes aretha franklin
10:54 Commodores
brick house commodores
10:50 Lalah Hathaway & Robert Glasper
show me your soul lalah hathaway & robert glasper
10:47 Otis Redding
fa-fa-fa-fa fa (sad song) otis redding
10:43 Lenny Kravitz
i belong to you lenny kravitz