Maak deze week kans op een B-Bag van Extreme Lounging
0

Maak deze week kans op een B-Bag van Extreme Lounging

Het zijn de Sublime Summertime App & Win weken. Waarbij je elke week kans maakt op mooie zomerse prijzen. Deze week maak je van 9 t/m 13 augustus kans op een B-bag zitzak van Extreme Lounging t.w.v. € 179,-!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel. Tijdens de App & Win weken spelen wij in de Sublime app “raad de artiest”. Download of ga direct naar de app, raad de artiest en laat jouw gegevens achter. Heb jij de juiste artiest geraden? Dan kan je tijdens De Sublime Ochtendshow, Angelique’s Afternoon en The Sublime Experience worden gebeld dat jij de gelukkige winnaar bent van de Mighty B-Bag van Extreme Lounging t.w.v. € 179,-. Wij geven deze prijs, maar liefst 13 keer weg deze week. De No-Fade polyester stof zorgt ervoor dat je zelfs als je de zitzak buiten gebruikt, hij vrijwel niet slijt, daarnaast blijft de kleur langer behouden. Maar er is meer, het grootste voordeel: De No-Fade stof is waterbeschermend, ademend, antibacterieel en voelt super comfortabel aan.

Speel mee!

Wij spelen Sublime Summertime App & Win elke maandag t/m vrijdag en er kunnen in totaal 13 winnaars blij worden gemaakt. Het enige wat je dus hoeft te doen, is in de app de juiste artiest raden. Heb je de Sublime app al in de pocket? Ga dan direct naar de app, raad de artiest en maak direct kans om ingebeld te worden deze week!  Dus houd je telefoon bij de hand. Heb je de Sublime app nog niet? Download de app dan hieronder.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
11:47 Jordan Rakei
send my love jordan rakei
11:42 Roberta Flack
killing me softly with his song roberta flack
11:38 Bahama Soul Club ft. Bessie Smith
moaners bahama soul club ft. bessie smith
11:34 James Morrison
nothing ever hurt like you james morrison
11:26 Nostalgia 77 ft. Josa Peit
simmerdown nostalgia 77 ft. josa peit
11:22 Paul Simon
50 ways to leave your lover paul simon
11:18 The Bamboos
nothing i wanna know about the bamboos
11:14 2Pac
do for love 2pac
11:10 Gregory Porter & Laura Mvula
water under bridges gregory porter & laura mvula
11:06 Aretha Franklin
what a fool believes aretha franklin