Maak deze week kans op een B-Bag van Extreme Lounging
0

Maak deze week kans op een B-Bag van Extreme Lounging

Het zijn de Sublime Summertime App & Win weken. Waarbij je elke week kans maakt op mooie zomerse prijzen. Deze week maak je van 9 t/m 13 augustus kans op een B-bag zitzak van Extreme Lounging t.w.v. € 179,-!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel. Tijdens de App & Win weken spelen wij in de Sublime app “raad de artiest”. Download of ga direct naar de app, raad de artiest en laat jouw gegevens achter. Heb jij de juiste artiest geraden? Dan kan je tijdens De Sublime Ochtendshow, Angelique’s Afternoon en The Sublime Experience worden gebeld dat jij de gelukkige winnaar bent van de Mighty B-Bag van Extreme Lounging t.w.v. € 179,-. Wij geven deze prijs, maar liefst 13 keer weg deze week. De No-Fade polyester stof zorgt ervoor dat je zelfs als je de zitzak buiten gebruikt, hij vrijwel niet slijt, daarnaast blijft de kleur langer behouden. Maar er is meer, het grootste voordeel: De No-Fade stof is waterbeschermend, ademend, antibacterieel en voelt super comfortabel aan.

Speel mee!

Wij spelen Sublime Summertime App & Win elke maandag t/m vrijdag en er kunnen in totaal 13 winnaars blij worden gemaakt. Het enige wat je dus hoeft te doen, is in de app de juiste artiest raden. Heb je de Sublime app al in de pocket? Ga dan direct naar de app, raad de artiest en maak direct kans om ingebeld te worden deze week!  Dus houd je telefoon bij de hand. Heb je de Sublime app nog niet? Download de app dan hieronder.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
13:41
you got the love candi staton
13:37
lost child amos lee
13:33
fresh kool & the gang
13:24
eastside four80east
13:21
california soul marlena shaw
13:18
look what we do benny sings ft. jones
13:15
why did you do it? stretch
13:11
revival gregory porter
13:08
you are everything marvin gaye and diana ross
13:05
mr. wendal arrested development