Maak kans om de livestream van Leon Bridges bij te wonen!
0

Maak kans om de livestream van Leon Bridges bij te wonen!

¬†‘Gold-Diggers Sound’ is het nieuwe album van Leon Bridges dat op vrijdag 23 juli overal verkrijgbaar zal zijn. Speciaal voor de release van zijn album zal Leon Bridges op donderdag 17 juni om 21:00 uur een Spotify livestream optreden houden vanuit hetzelfde Gold-Diggers Hotel in Los Angeles. En jij kan er bij zijn!

Wat moet je doen?
Als je naar De Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen luistert, dan heb je het vast al eens gehoord: Musicology. Jaap stelt je elke ochtend rond kwart voor tien 3 muzikale vragen. Weet jij ze alle 3 juist te beantwoorden? Dan win je aankomende week, van maandag t/m donderdag, niet alleen die beroemde Sublime-mok, maar ook een unieke code om de livestream van Leon Bridges’ optreden bij te wonen! Live vanuit het Gold-Diggers Hotel in Los Angeles, waar hij het afgelopen jaar leefde, zijn songs schreef en zijn nieuwe album heeft opgenomen.

Luister dus de hele week naar De Sublime Ochtendshow en wie weet, zit jij donderdag 17 juni om 21:00 uur lekker thuis live mee te kijken naar een uniek optreden van Leon Bridges!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
13:11
revival gregory porter
13:08
you are everything marvin gaye and diana ross
13:05
mr. wendal arrested development
12:53
(don't) hold me down pm warson
12:50
funkin' for jamaica tom browne
12:45
heartbreak warfare john mayer
12:42
theme from shaft isaac hayes
12:38
my heart lizz wright
12:35
if you let me stay terence trent d'arby
12:28
used to love u john legend