Maak kans op tickets voor Sublime FM presents: Mamas Gun!

‘I Need A Win’, je hoort het liedje vaak op Sublime! Het is een nieuw nummer van de band Mamas Gun, een Brits muzikaal zeer divers, pittig en fabulous vijftal. Het collectief brengt een combinatie van de euforie van soul en motown met de bezieling van Stevie Wonder, Marvin Gaye, Lewis Taylor en de Average White Band.

Wil jij naar de Sublime FM presents Mamas Gun albumrelease in Melkweg?

Regelrechte ‘blue-eyed’ Motown soul die Hall and Oates mixt met The Isley Brothers en de intensiteit heeft van een Curtis Mayfield of Sly Stone.

Zanger/componist/producer Andy Platts is de laatste 2 jaar samen met Shawn Lee in Nederland ook bekend geworden door het WestEndCoast project Young Gun Silver Fox. Verder schreef Andy voor veel andere artiesten w.o. Waylon, Lisa Lois, Steffen Morrison en produceerde hij het laatste album van Wouter Hamel. 

Mamas Gun nieuwe vierde album ‘Golden Days’ zullen zij voor het eerst presenteren in Sugarfactory, Lijnbaansgracht 238
, Amsterdam op 23 februari. Wil jij hierbij zijn? Zet jezelf dan op aanwezig in het Facebookevent, vul hieronder je naam in en maak kans. Zeker zijn van een kaartje? Koop hem hier.

[deze actie is voorbij]

Benieuwd welke andere leuke concerten, festivals en evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime To Go Cultuuragenda

Bericht achterlaten