Maak kans op tickets, tickets en nog eens tickets!
2

Maak kans op tickets, tickets en nog eens tickets!

Van 6 t/m 10 september maak je in al onze gepresenteerde programma’s kans op tickets voor de documentaire Hitsville: The Making of Motown, de bioscoopfilm RESPECT over het leven van Aretha Franklin en het concert van Lalah Hathaway met het Metropole Orkest.

Hitsville: The Making of Motown

Sinds 2 september is de documentaire Hitsville: The Making of Motown te zien in vele bioscopen in Nederland. Jaap Brienen heeft daarom besloten om de hele week De Sublime Ochtendshow in het teken van Motown te zetten. Van het draaien van Motown tracks, tot zijn Musicology, die is omgedoopt tot een Motown Musicology en het winnen van prijzen. Tijdens de Motown Musicology maak je namelijk elke ochtend kans op 2 tickets voor de documentaire en het boek Motown: The Sound of Young America. En natuurlijk De Sublime Ochtendshow koffiemok.

RESPECT

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul. De film volgt Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd. RESPECT is het buitengewone waargebeurde verhaal van dit muziekicoon. En tijdens Angelique’s Afternoon maak je dus kans om tickets te winnen voor deze soulvolle bijzondere film, ze geeft elke dag in haar show 2 tickets weg.

Lalah Hathaway met het Metropole Orkest

Op zaterdag 18 september in de RTM Stage van de Ahoy, Rotterdam ontmoeten het Metropole Orkest en Lalah Hathaway elkaar opnieuw. Onder leiding van dirigent Vince Mendoza, brengen de ‘First Daughter of Soul’ en Metropole Orkest een eerbetoon aan soulzanger, arrangeur en componist Donny Hathaway. Dit speciale concert is georganiseerd door LantarenVenster en jij kan hier bij zijn. Want Francis Broekhuijsen geeft in The Sublime Experience elke avond 2 tickets weg voor Lalah Hathaway met het Metropole Orkest.

Luister dus van 6 t/m 10 september naar De Sublime Ochtendshow, Angelique’s Afternoon en The Sublime Experience om te horen hoe je kans maakt op de verschillende tickets!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
12:38
my heart lizz wright
12:35
if you let me stay terence trent d'arby
12:28
used to love u john legend
12:24
waiting on the sun nikki yanofsky
12:21
reach out i'll be there four tops
12:17
looking for moses mamas gun
12:13
don't let go (love) en vogue
12:09
runnin' amsterdam jazz collective ft. ivar
12:06
can't let go earth wind & fire
11:53
lost frank ocean