The Cool Quest, TenTemPiés en Steffen Morrison op Werkspoor Festival

Tijdens het paasweekend van 14 t/m 17 april vindt in de robuuste Werkspoorkathedraal in Utrecht het allereerste Werkspoor Festival plaats. Een festival met vrije toegang waar je samen kunt eten, drinken en dansen op de fresh jazzy sounds. Dat is nog niet alles: niemand minder dan The Cool Quest, TenTemPiés en Steffen Morrison zullen het Sublime FM podium betreden!

De Werkspoorkathedraal is vier dagen lang gevuld met foodtrucks en leuke barretjes waar je kunt aanschuiven aan de gezellige eettafels en kunt genieten van een wijntje, biertje of een sappie (uitgeschonken in glaswerk, want dat drinkt toch het lekkerst). Dat wordt een Vrolijk Pasen!

Vrijdag 14 april: The Cool Quest
TCQ-4The Cool Quest is een band uit Zwolle die Funky Hiphop met Soul & Jazz invloeden maakt. Na het uitbrengen van de eerste single ‘Funkin’ Badass’ en het gelijknamige debuutalbum speelden ze meer dan 120 shows in binnen- en buitenland! 

 


Zaterdag 15 april: TenTemPiés
Het internationale bekende ska, reggae en rumba-gezelschap TenTemPiés komt19418 naar het Werkspoor Festival! De band kent leden uit verschillende landen, zingt in verschillende talen en heeft sinds de oprichting in 2008 bijna non-stop de wereld rond getourd. Van clubtours in eigen land, optredens op festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Paaspop, Into The Great Wide Open en Concert At Sea naar verre oorden als Chili en China. TenTemPiés ontketent bij iedere show een waar volksfeest!


Steffen Morrison
Met zijn veelkleurige en soms rauwe stem heeft Steffen Morrison het oude soul-Schermafbeelding 2017-03-08 om 16.06.17geluid weer tot leven gewekt! Steffen groeide op in Suriname met de moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Na zijn veelbesproken deelname aan The Voice of Holland in 2013, en support-optredens voor onder meer Joss Stone en Maceo Parker, groeide Morrison uit tot een zeer overtuigende en energieke live performer. 

Bericht achterlaten