Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
MTV zendt liveshow uit in strijd tegen corona
20

MTV zendt liveshow uit in strijd tegen corona

De online concerten en events vliegen je om de oren, maar dit is er eentje om in je agenda te zetten. Internationale artiesten als Lizzo, Lady Gaga, Oprah Winfrey en Jimmy Fallon zijn zondag 19 april te zien in een speciaal programma rond de coronacrisis op de Nederlandse MTV.

 

De liveshow One World: Together at Home bevat vele optredens en toont echte ervaringen van artsen, verpleegkundigen en gezinnen van over de hele wereld tijdens de coronacrisis. Het benefietprogramma wordt georganiseerd door Global Citizen en de Wereldgezondsheidsorganisatie (WHO) in samenwerking met Lady Gaga en heeft als doel geld in te zamelen voor de strijd tegen het virus.

Sinds het begin van de coronacrisis maakt Global Citizen “Together at home”, een dagelijkse webcast met livemuziek die de adviezen van de WHO wereldwijd verspreidt. Lady Gaga steunt Global-Citizen en haalde met het platform al 35 miljoen dollar op.

LUISTER OOK: Indrukwekkende special Bill Withers na te luisteren als podcast

Amerikaanse talkshowhosts Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert zullen de presentatie van de virtuele show op zich nemen. Tussendoor krijgen ze gezelschap van enkele personages uit Sesamstraat die mensen wereldwijd gaan aansporen om actie te ondernemen tegen corona.

“One World: Together At Home” is in de nacht van zaterdag op zondag 19 april om 2.00 uur live te zien op MTV. Heb je geen zin om tot zo laat op te blijven? Geen probleem, de special wordt diezelfde zondag om 19.15 uur herhaald.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
01:12 Praful
sigh (amsterdam edit) praful
01:08 Omar
there's nothing like this omar
01:04 Myles Sanko
just being me myles sanko
01:01 Michael Jackson & Paul Mccartney
the girl is mine michael jackson & paul mccartney
00:56 Bruno Mars & David Guetta
versace on the floor bruno mars & david guetta
00:53 L.T.D.
back in love again (single) l.t.d.
00:50 The Eddy ft. Jorja Smith
kiss me in the morning the eddy ft. jorja smith
00:46 Brand New Heavies
you are the universe brand new heavies
00:43 Bill Withers
ruby lee bill withers
00:39 Bob Marley
no woman no cry (live) bob marley