Muziek helpt kinderen in conflictgebieden
0

Muziek helpt kinderen in conflictgebieden

Kinderen die een oorlog hebben meegemaakt, hebben vaak moeite met communiceren. De stichting Sounds Of Change helpt hen om zich te uiten – door de inzet van muziek.

Sounds of Change geeft trainingen aan therapeuten, muzikanten, kunstenaars en studenten. Zij leren om kinderen in vluchtelingenkampen en conflictgebieden in Libanon te ondersteunen. Door samen muziek te maken en te dansen, voelen zij zich weer kind.

Kijk het hele verhaal van BrightVibes: 

Doing Donderdag met SUBLIME & BrightVibes

Iedere donderdag werken SUBLIME en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van BrightVibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op SUBLIME hoor je meer over het initiatief. Op de website van SUBLIME kun je het volledige video-interview van BrightVibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
08:17 Bootsy Collins
the power of the one bootsy collins
08:13 Teddy Pendergrass
you can't hide from yourself teddy pendergrass
08:08 D'Angelo
i found my smile again d'angelo
08:03 Al Jarreau
roof garden (edit version) al jarreau
07:52 Ms. Dynamite
dy-na-mi-tee ms. dynamite
07:47 Jeangu Macrooy
second hand lover jeangu macrooy
07:42 Rose Royce
is it love you're after (12 version) rose royce
07:38 Nicola Conte ft. JosÚ James & Till Bronner
like leaves in the wind nicola conte ft. josÚ james & till bronner
07:34 Hall & Oates
i can't go for that hall & oates
07:24 Van Morrison
moondance van morrison