Yay of nay: polsbandje laat je werkgever weten… - Klik Hier
Muziek helpt kinderen in conflictgebieden
2

Muziek helpt kinderen in conflictgebieden

Kinderen die een oorlog hebben meegemaakt, hebben vaak moeite met communiceren. De stichting Sounds Of Change helpt hen om zich te uiten – door de inzet van muziek.

Sounds of Change geeft trainingen aan therapeuten, muzikanten, kunstenaars en studenten. Zij leren om kinderen in vluchtelingenkampen en conflictgebieden in Libanon te ondersteunen. Door samen muziek te maken en te dansen, voelen zij zich weer kind.

Kijk het hele verhaal van BrightVibes: 

Doing Donderdag met SUBLIME & BrightVibes

Iedere donderdag werken SUBLIME en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van BrightVibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op SUBLIME hoor je meer over het initiatief. Op de website van SUBLIME kun je het volledige video-interview van BrightVibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
11:54 Seal
love for sale seal
11:51 Janet Jackson
what have you done for me lately janet jackson
11:47 Eva Valery
dandelion eva valery
11:44 Stevie Wonder
living for the city stevie wonder
11:40 Amsterdam Jazz Collective ft. Ivar
runnin' (edit) amsterdam jazz collective ft. ivar
11:36 Cookin' On 3 Burners & Kylie Auldist
this girl cookin' on 3 burners & kylie auldist
11:32 Michael Mcdonald
sweet freedom michael mcdonald
11:26 Sly & The Family Stone
if you want me to stay sly & the family stone
11:23 Rumer
am i forgiven rumer
11:17 Bone Thugs-N-Harmony
tha crossroads bone thugs-n-harmony