Neem contact op met Sander

Wil je graag iets met ons delen over de ochtendshow Sublime Sunrise? Dat kan hier!

11 reacties op “Neem contact op met Sander

 1. Judith Pijl

  Hartstikke mooie show en de perfecte start van je (werk)dag!
  Sander is een fijne radiomaker en weet mij elke dag weer te boeien met zijn manier van radiomaken, positieve aanpak in berichtgeving alsook zijn muziekkeuze die uiteraard ook helemaal Sublime is 🙂

 2. Carlijn

  Beste Marc,
  Bedankt voor je bericht! Fijn dat je blij bent met Sander. We proberen met de ochtendshow net wat meer beleving en verdieping te kunnen brengen. Muziek blijft echter het belangrijkst. We zullen je suggesties meenemen! Dank en veel luisterplezier.
  Groet, Carlijn – Sublime.

 3. Marc van Kesteren

  Goed om te horen dat Sander de Heer weer terug is op de radio! Leuk dat hij met “Sublime Sunrise” probeert een live gepresenteerd ochtendprogramma op een typische non-stop zender als Sublime van de grond probeert te krijgen. Hij heeft een vlotte babbel en het presenteren van een show is een duidelijke kwaliteit van hem. Hierdoor komt helaas toch de nadruk te weinig op de soul, funk en jazz waar je graag Sublime voor luistert. Ook is het jammer dat hij (soms) al om 6.20 uur begint met plaatjes afkondigen, terwijl zijn show ‘pas’ om 7.00 uur begint. Dit lijkt mij niet helemaal de bedoeling. En misschien is het beter om gewoon alleen iedere twintig minuten het nieuws door te nemen en verder non-stop te doen. Vlak voor of vlak na zijn ‘bulletin’ kan Sander natuurlijk bijvoorbeeld zeggen ‘hiervoor hoorde je …. en ….’ en ‘het komend kwartier heb ik voor je klaar staan ‘…. en ….’ Misschien dat jullie wat met deze suggesties kunnen.

 4. Carlijn

  Beste Martijn,
  Jammer dat je er zo over denkt. Met de ochtendshow proberen we net iets meer verdieping en beleving te brengen dan normaal.
  Muziek blijft natuurlijk het belangrijkste! Hopelijk geef je het een kans.
  Groet, Carlijn – Sublime.

 5. Martijn

  Ik vond het afgelopen jaren heerlijk om ‘s ochtends langzaam wakker te sluimeren met de jazzy sounds van Sublime om mijn dag vervolgens positief te beginnen met het Nieuws van de Vooruitgang. Helaas is daar nu verandering in gekomen. Ik ben bang dat het niet heel lang meer duurt voor ik mijn wekkerradio overschakel naar een andere zender… Stuur me gerust een mailtje als ik hem weer terug kan zetten!

 6. Monique

  Goedemorgen Sublime,

  Ik sluit mij voor 100% aan bij de vorige schrijver…dan maar een andere zender!

  Groetjes,
  Monique

 7. Carlijn

  Beste Davy,
  Dank voor je bericht. Met de ochtendshow proberen we net iets meer beleving en nieuws te kunnen brengen dan normaal.
  Muziek blijft echter het belangrijkste. Hopelijk kun je het een kans geven!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 8. Davy

  Eerder lukte het ook niet met Bas Westerweel en ook dit gaat niet lukken. De typische arrow jazz fm luisteraar wil geen gebrabbel sochtends. DJ Sander de Heer lijkt me een aardige gast en zo te horen een fijne DJ maar sochtends svp geen raadsels en politieke beslommeringen. Ik zou Sander verplaatsen naar begin van de avond. Candy Dulfer was op vrijdagmiddag een mooi initiatief. DJ Maestro op zaterdagavond. Funky weekendactiviteiten bespreken waardoor je zin krijgt om de hort op te gaan. Maar sochtends….??? De soul funk en jazz muziek zou altijd leidend moeten zijn.

 9. Sjaak

  De reden waarom ik al jaren naar Subliem luister was het feit dat ik geen DJ’s wilde aanhoren. Hiermee onderscheidde deze zender zich van al die andere. Wat schets mijn verbazing ….gaat u toch weer muziek en nieuws aan elkaar praten in een “ ochtend show “ . Jammer daar zit een Sublime luisteraar toch niet op te wachten ?
  Het was zo,n fijne zender ….gelukkig zijn er nog enkele goede alternatieven.
  Gr Sjaak

Bericht achterlaten