Yay of nay: polsbandje laat je werkgever weten… - Klik Hier
The Sublime Weekend Mix by DJ Rob Manga
24

The Sublime Weekend Mix by DJ Rob Manga

De vrijdag op Sublime wordt nog completer! DJ Jaap Brienen trapt het weekend af met zijn populaire Funky Friday. En vanaf aanstaande vrijdag kun je heerlijk doorfeesten met The Sublime Weekend Mix by Rob Manga.

Rob Manga is geen onbekende in de scene, maar mocht je hem nog niet kennen, dan stellen wij hem netjes aan je voor. Manga weet al decennia het uitgaansleven, festivals en voorprogramma’s aan te krijgen met zijn onweerstaanbare mix van funk, soul, jazz, r&b en hiphop. Met zijn eigenzinnige flow rijgt hij moeiteloos al deze stijlen aan en door elkaar

Daarmee sluit hij perfect aan bij Sublime. Manga heeft in het voorprogramma gestaan van onder anderen Chaka Khan, Nile Rodgers & Chic, Gregory Porter, D’Angelo, Angie Stone, Earth,Wind & Fire en De La Soul. Ook op North Sea Jazz en Lowlands is hij een vaste vriend van de show. Daarnaast had hij 10 jaar lang zijn eigen clubavond “Legends” in Paradiso Amsterdam.

De vrijdagavond vier je met Sublime!

Wij zijn erg blij met de komst van Rob Manga in onze programmering. Na Funky Friday zal Manga doorpakken met een 2-uur lange non-stop mix vol lekkere, funky, soulvolle en dansbare vibes.

So get ready for some extra soul, funk, r&b and disco!’The Sublime Weekend Mix by Rob Manga’ is namelijk vanaf aanstaande vrijdag elke week tussen 19:00 en 21:00 te beluisteren op Sublime.

Funky Friday met Jaap Brienen: 16:00 -19:00
The Sublime Weekend Mix by Rob Manga: 19:00 – 21:00
Sublime Smooth met Francis Broekhuijsen: 22:00 – 00:00


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
06:02 D'Angelo
brown sugar d'angelo
05:56 Sabrina Starke
sunny days sabrina starke
05:52 Gregory Porter
concorde gregory porter
05:49 Chic
i want your love chic
05:46 Al Jarreau
we're in this love together al jarreau
05:41 Aaliyah
rock the boat aaliyah
05:35 Seal
get it together seal
05:31 Ben Harper
shine ben harper
05:27 Propellerheads
history repeating propellerheads
05:23 Rose Royce
wishing on a star rose royce