Nieuwe single Steffen Morrison gecomponeerd door John Newman

Steffen Morrison brengt vandaag zijn nieuwe single ‘All For You’ uit. Het nummer is gecomponeerd door de Britse zanger John Newman, die je kent van zijn hitsingle ‘Love Me Again’. Newman heeft eerder nummers geschreven voor Tina Turner en James Morrison.

“Ik kreeg dit nummer eigenlijk voor de Ladies Of Soul aangereikt. Maar ik had meteen zoiets van: ‘Dit is voor Steffen!’ vertelt producer Tjeerd Oosterhuis. “Steffen is zo’n fantastische zanger! Met die Ray Charles-stem van hem en die diepe soulklank staat hij voor authentieke soulmuziek. Vandaar dat ik al mijn energie in Steffen en dit nummer heb gestoken.”

Steffen Morrison bracht in 2016 zijn eerste EP ‘Just Another Man’ uit. De videoclip van het nummer ‘Do It All Again’ ging in premiere op Sublime FM en wordt veelvuldig gedraaid. De afgelopen maanden vervulde hij de hoofdrol in het succesvolle theaterstuk I’m A Soulman, dat is gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Deze theatertour loopt door tot eind februari.

Bericht achterlaten