MUZIEKNIEUWS

Alles wat je moet weten over So What's Next 2022

16 september
So What's Next, hét Jazzfestival van Eindhoven komt terug op 28, 29 en 30 oktober! En deze editie wil je zeker niet missen! Wij vertellen je waarom jij hier bij moet zijn.

So What's Next X Sublime ClubNight op 28 oktober

Op vrijdag 28 oktober trappen we het festival af met de So What's Next X Sublime ClubNight in Muziekgebouw Eindhoven. Be prepared voor een avond vol groovy jazz & funky soul vibes onder leiding van Sven Hammond en Adi Oasis. Maar dat is niet alles, om jouw avond helemaal af te maken, draaien onze eigen Dj Turne en Dj Lemonth de beste funk, soul & jazzplaten aan elkaar. De ticketverkoop is al van start gegaan en wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar via de site.

So What's Next FestivalNight op 29 oktober

Dit jaar viert het So What's Next Jazzfestival Eindhoven haar tiende jubileum en dat roept om een grote internationale line-up naast de spraakmakende nieuwkomers die jij ongetwijfeld ook niet wilt missen! Het weekend staat in het teken van beleving, inspiratie, ontmoeting en bovenal veel livemuziek. Tijdens deze editie staan er optredens van niemand minder dan Karsu, Lady Blackbird, Archie Shepp, Jazzanova en Yellowjackets op de planning. Naast deze internationale artiesten, kun je ook het beste uit de Nederlandse jazz bewonderen, waaronder Hans Dulfer, Smandem en Bruut. Je kunt je tickets voor de FestivalNight van 29 oktober vinden via deze site.

So What's Next Downtown op 30 oktober

Op de zondag draait het om het opkomende nieuwe jazztalent. Neem een kijkje en laat je verrassen door de beste funk, soul, jazz, r&b en crossover-stijlen die wij in Nederland kennen. Goed nieuws voor de twijfelaars onder ons, de optredens op zondag zijn gratis en spelen zich af in de verschillende straten van Eindhoven en zijn dus toegankelijk voor een breed publiek. Zien we je daar?

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store