MUZIEKNIEUWS

Angie Stone komt met een nieuw album!

28 november 2022
We beginnen deze week met een heel fijn nieuwtje. Zo heeft Angie Stone aangekondigd dat zij zich niet alleen aansluit bij een nieuwe platenmaatschappij, maar ook hard werkt aan een nieuw album dat wij in het begin van 2023 kunnen verwachten.

Stone sluit zich aan bij nieuwe platenmaatschappij

De voor een Grammy genomineerde zangeres, songwriter en producer Angie Stone heeft een deal getekend met SRG-ILS Group. En deze platenmaatschappij is er niet zomaar eentje, zo vertegenwoordigen zij ook artiesten Chaka Khan, Tito Jackson en Brian McKnight. Stone reageerde al eerder op deze nieuwe samenwerking: “Ik zit al meer dan vier decennia in de muziekbusiness en het hebben van een fantastisch team brengt een zekere rust, dus toen het hoofd van mijn label en manager, Walter Millsap, voorstelde om deze samenwerking met Claude en SRG aan te gaan , Ik knipperde niet met mijn ogen. De passie en het enthousiasme van Claude zijn elektrisch en aanstekelijk.”

Het nieuwe album komt in begin 2023 uit

Na de classics zoals: Wish I Didn't Miss You, No More Rain, en Brotha, die veelvuldig volkomen op onze Sublime playlist, zitten wij vol verwachting klaar voor deze nieuwe release.

De zangeres legt op dit moment de laatste hand aan haar album en verwacht deze uit te brengen in het begin van het nieuwe jaar. Er wordt al hier en daar geteast dat het aankomende album van de zangeres "een instant klassieker" is die "onmiddellijk invloed zal hebben op de R&B-wereld." Wij kunnen in ieder geval niet wachten op dit nieuwe album. Houd Sublime in de gaten om niks van deze release te missen. 

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store