NIEUWS VAN DE VOORUITGANG

De klas van meester Thijs tekent voor een duurzaam regeerakkoord

29 april 2021
Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van basisschool De Bijenkorf in Eindhoven hebben getekend voor een duurzaam regeerakkoord. 

Leraar Thijs Dijksterhuis bedacht het project in aanloop naar de verkiezingen. Met zijn klas heeft hij het veel gehad over de 17 SDG’s, de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Hij ziet dat zijn leerlingen veel nadenken over de problemen van deze tijd, en ook over hoe je die kunt oplossen.

Thijs en zijn klas roepen andere scholen op om ook te tekenen voor een duurzaam regeerakkoord, en alle tekeningen naar Den Haag te sturen.

Kijk hier de video van BrightVibes.

Doing Donderdag met Sublime & BrightVibes

Iedere donderdag werken Sublime en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Meer constructief nieuws? Iedere werkdag op de halve uren tussen 10:30 en 15:30 hoor je bij Sublime het Nieuws van de Vooruitgang.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store