MUZIEKNIEUWS

Jazzy Jeff en Berget Lewis naar Soul Live Festival

27 mei
Summertime is coming! Soul Live Festival heeft weer nieuwe namen toegevoegd aan de line-up! DJ Jazzy Jeff en Berget Lewis zullen hun opwachting maken op De Pettelaarse Schans in Den Bosch op zaterdag 27 augustus.

Naast DJ Jazzy Jeff en Berget Lewis zijn ook gastartiesten als David Dam en Danjil Tuhumena, bekend van The Voice of Holland, toegevoegd. Eerder werd al de komst van onder anderen Joss Stone, Samm Henshaw en Candy Dulfer aangekondigd. Howard Komproe zal de host worden van de Live Stage.

Jazzy Jeff

DJ Jazzy Jeff is een graag geziene gast op de internationale podia. Hij maakte furore als hiphop DJ en stond onder meer op het podium van Tomorrowland. Zijn grootste bekendheid verwierf hij echter als acteur in de TV-comedyreeks The Fresh Prince of Bel Air. Hij was daarin te zien naast Will Smith van wie Jazzy Jeff ook de vaste DJ is. De alom bekende soundtrack Yo Home to Bell Air, die hij samen met Will Smith afleverde, behaalde in 1992 de derde positie in de Nederlandse Top 40. Jazzy Jeff en Will Smith ontvingen in de loop der tijd een groot aantal prijzen waaronder drie Grammy Awards. Om alvast in de zomerse sferen te komen hebben we hier een heerlijke mix van Jazzy Jeff himself, dus enjoy!

Berget Lewis

Berget Lewis komt naar Den Bosch om een ‘tribute to soul’ te brengen. Veel bekende Nederlandse artiesten deden een beroep op de zangkwaliteiten van Berget. Berget is oprecht één van Nederlands beste zangeressen. Door Ladies of Soul is haar bekendheid in ons eigen land enorm gestegen. Echter ook in het buitenland wordt zij erg gewaardeerd zo stond zij in 2016 met de hitmaker David Foster op het Java Jazz Festival. Momenteel is Berget Lewis ook te zien als coach en teamcaptain in het nieuwe EO-programma Amazing Grace, waarin acht bekende Nederlandse artiesten voor het eerst in de wereld van de gospel duiken.

Alle artiesten op een rij

Dit zijn de artiesten die hun opwachting gaan maken op Soul Live Festival, toch een mooi rijtje al zeggen we het zelf. Joss Stone (UK), DJ Jazzy Jeff (US), The Brandon Brown Collective (US), Candy Dulfer, Berget Lewis. Samm Henshaw (UK), Giacomo Turra (IT), Steffen Morrison, David Dam, Danjil Tuhumena, The Soul Live Band, DJ Irwan & Rico Greene, Fullscale, Raywell, Bruze D’Angelo, Tonno Disko en ALXS.

Hosts: Howard Komproe, MC Iceman & MC Rmageddon.

5 euro korting op je ticket

Exclusief bij Sublime kun je je tickets ook nog eens kopen met vijf euro korting. Dus koop je tickets hier met voordeel!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store