MUZIEKNIEUWS

Joss Stone en Candy Dulfer naar JACK’S Soul Live Festival

25 maart
Na twee jaar afwezigheid is het eindelijk weer zover! Soul zal de sound zijn op de Pettelaarse Schans in Den Bosch! En vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt voor JACK’s Soul Live Festival. dat op zaterdag 27 augustus tussen 12.30 en 23.00 uur plaatsvindt. Joss Stone zal één van de artiesten zijn die komt optreden op Soul Live Festival. Het optreden van de Engelse soul-, R&B en blueszangeres is onderdeel van haar wereldtournee en haar nieuwe album Never Forget My Love. Tickets zijn vanaf vrijdag 25 maart, 10.00 uur, te koop via soullivefestival.nl.

Joss Stone

Het is alweer een tijdje geleden dat Joss Stone in Nederland was te zien. Dat is niet alleen een gevolg van de Corona-crisis. Ze verzorgde eerder optredens in AFAS Live en tijdens North Sea Jazz Festival. Stone is vooral bekend geworden door haar soulvolle stem en heeft één Grammy Award binnen weten te slepen. Haar grootste hits zijn onder andere Fell In Love With A Boy, You Had Me en Tell Me ‘Bout It.

Candy Dulfer

Onze eigen Candy Dulfer heeft ook haar komst naar Den Bosch bevestigd. De saxofoniste is al ruim 40 jaar actief als artieste en maakte solo furore op festivals als North Sea Jazz, maar wordt ook altijd in één adem met Prince genoemd. Ze werkte samen aan enkele projecten met hem. Ze behaalde een nummer 1-hit met Lily Was Here en heeft diverse prijzen op haar naam staan.

Samm Henshaw

Andere namen die ook komen optreden zijn onder andere The Brandon Brown Collective. De formatie rondom Brandon Brown, musical director en bassist van The Jackson, brengt soul en funk van het hoogste niveau, mede door de bijdrage van Stanley Randolph, de vaste drummer van Stevie Wonder. Daarnaast is de Engelse soulzanger Samm Henshaw, die eerder op North Sea Jazz was te zien, vastgelegd voor een optreden in Den Bosch. Hij heeft ook al samenweringen met Pharrell Williams op zijn naam staan en een geweldige track gemaakt met Brasstracks ‘Change For Me’.

Verdere line-up

De Nederlandse inbreng wordt naast Candy Dulfer verzorgd door Steffen Morrison. De soulzanger heeft een goede live reputatie opgebouwd en brengt soulmuziek zoals dat bedoeld is. Vanuit Italië komt Giacomo Turra. De gitaarvirtuoos maakte al een tournee door de Verenigde Staten en heeft een groot aantal volgers op Instagram, waar hij viral ging met een van zijn optredens. Naast bovengenoemde artiesten zijn ook DJ Irwan, Raywell en Bruze D’Angelo vastgelegd, terwijl in de komende periode meer acts worden aangekondigd.

Tickets voor Soul Live Festival zijn beschikbaar vanaf € 47,50 (excl. service fee).

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store