MUZIEKNIEUWS

Kijk vrijdag live mee naar de Sublime Top 1000 finaledag!

10 november
11 november is de finaledag van de Sublime Top 1000, waarbij we met jou aftellen naar de nummer 1! En dat doen we niet alleen op de radio, je kan namelijk ook van 09:00 - 19:00 live meekijken via Ziggo TV kanaal 13, de Sublime site en de Sublime app.

Ga er maar vast klaar voor zitten, want we hebben een leuk programma voor je klaarstaan op vrijdag 11 november.

Programma Finaledag

Onze Sublime dj's komen vrijdag samen om jou mee te nemen in die laatste nummers van de Sublime Top 1000. Hoe dit programma er precies uitziet, dat zie je hieronder:

Timetable

09:00 - 10:00: Jaap Brienen

10:00 - 13:00: One'sy Muller

13:00 - 16:00: Angelique Houtveen

16:00 - 19:00: John Williams

Live covers door Koosje

Maar dat is niet alles, gelukkig komen er ook muzikale gasten langs. Waaronder het nieuwe Nederlandse talent Koosje. Je kunt haar kennen van haar creatieve covers op Instagram, of misschien wel van haar nieuwste single 'Pinocchio Twig' uit de Sublime Selection playlist, of haar laatste samenwerking met Ruben Hein voor het nummer 'Magnolia'. Op vrijdag trekt Koosje al haar muzikale talenten uit de kast om de beste funk, soul & jazz classics nieuw leven in te blazen. Koosje treedt namelijk elk uur op met een eigen cover.

Wouter Hamel en Jeangu Macrooy schuiven aan

Jeangu Macrooy brengt een bezoekje aan onze Sublime studio om het natuurlijk te hebben over zijn favoriete funk, soul/jazz track en om ons mee te nemen in zijn nieuwe album die vrijdag uitkomt. Een andere gast die onze live-uitzending komt bijwonen is niemand minder dan Wouter Hamel! Hij bracht onlangs zijn nieuwe album uit 'Little Torch' en zal hierover vertellen in de radiostudio. 

Kijk live mee

En dit alles is van 09:00 tot 19:00 uur live mee te volgen en kijken via Ziggo TV Kanaal 13 , de Sublime app en op de homepage van sublime.nl. Kijk en luister jij vrijdag 11 november mee?

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store