MUZIEKNIEUWS

Leon Bridges komt deze zomer met "meest sensuele" album tot nu toe

17 mei 2021
Het belooft een zwoele zomer te worden. Want zanger Leon Bridges heeft laten weten dat zijn derde studio-album Gold-Diggers Sound 23 juli uit zal komen.

Op Gold-Diggers Sound staat onder meer de single Sweeter, een samenwerking met Terrace Martin, en zijn nieuwste track Motorbike, waarvan de videoclip door niemand minder dan Anderson .Paak is geregisseerd. Het lijkt erop dat .Paak zin had in een kruising van Bonny & Clyde en Pulp Fiction.

Leon Bridges vertelt in een persbericht dat het nummer Motorbike begon met een Afrikaans trommelinstrument die zijn goede vriend en producer/songwriter Nate Mercerau had gemaakt. "Vlak voor die jamsessie was ik met vrienden in Puerto Rico geweest om mijn dertigste verjaardag te vieren. De energie van die trip heeft dit nummer geïnspireerd. Motorbike gaat over leven in het moment en samen met iemand ontsnappen. Het is de personificatie van een onuitgesproken chemie die je hebt met die persoon."

Gold-Diggers Sound is geproduceerd door Ricky Reed en Nate Merereau. Reed stelt dat dit zijn "most sensual and confident album to date" is.

Dit is de volledige tracklist:

Born Again (feat. Robert Glasper)
Motorbike
Steam
Why Don't You Touch Me
Magnolias
Gold-Diggers (Junior's Fanfare)
Details
Sho Nuff
Sweeter (feat. Terrace Martin)
Don't Worry (feat. Ink)
Blue Mesas

Tot 23 juli kunnen we in ieder geval genieten van Motorbike en deze heerlijke track:

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store