MUZIEKNIEUWS

Lizzo komt naar Nederland

3 oktober
Lizzo geeft op donderdag 23 februari een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De tickets voor het concert, dat onderdeel uitmaakt van haar Europese The Special Tour, start op vrijdag 7 oktober om 12:00 uur.

Lizzo

Lizzo, een 3x GRAMMY Award-winnende zangeres, songwriter, rapper, actrice en nog veel meer, heeft het geluid, de ziel en de geest van populaire muziek en cultuur veranderd. Het nu klassieke, platina-status hebbende debuutalbum CUZ I LOVE YOU met historische hits als Tempo ft.Missy Eliott, Juice, Good As Hell en Truth Hurts. Laatstgenoemde domineerde in de VS de hitparade meerdere weken en schreef geschiedenis als de langstlopende nummer één van een solo vrouwelijke rapartiest ooit. Het nummer werd door Rolling Stone uitgeroepen tot een van de '500 beste nummers aller tijden' en won een 2020 GRAMMY Award voor 'Best Pop Solo Performance', waarbij 'CUZ I LOVE YOU' een GRAMMY ontving voor 'Best Urban Contemporary Album'.

Lizzo is momenteel te zien in de realityshow, Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls, die nu exclusief wordt gestreamd via Prime Video. En ze heeft ook nog eens een nieuw modemerk gelanceerd YITTY, met maten variërend van 6XL tot XS.

Concert in Nederland

En vandaag kondigt Lizzo haar Europese deel van The Special Tour aan, die op 17 februari 2023 van start gaat. Na haar recente overwinning voor Video for Good Award op de 2022 VMA's voor About Damn Time, het nummer dat tevens de eerste positie in de Billboard Hot 100 Chart in de VS behaalde en de top 10 in 12 andere landen bereikte, zal ze in het voorjaar nog 15 Europese steden aandoen. The Special Tour, komt dus ook naar de Ziggo Dome in Amsterdam op donderdag 23 februari. Het lijkt ons dat je daar bij wilt zijn en vanaf 7 oktober zijn tickets te koop via mojo.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store