MUZIEKNIEUWS

Nieuw op Sublime: DJ Maestro

30 september
De zondag op Sublime is vernieuwd met veel meer jazzmuziek en een gloednieuw programma van DJ Maestro in de avond!

Martijn Barkhuis

Martijn Barkhuis, DJ Maestro, is geen onbekende voor ons. Hij heeft al bij onze voorganger Arrow Jazz een eigen show gehad. Als DJ heeft hij wereldwijd een enorme trackrecord opgebouwd. Maar zijn voorliefde voor jazz en aanverwante genres zorgt ervoor dat hij onze zondagavond muzikaal (weer) meer jazzy gaat inkleuren. In zijn geheel eigen stijl weet hij als geen ander hoe hij op vinyl het publiek en de luisteraar kan bespelen. Hij is onder andere ook bekend van zijn vele Blue Note Trips verzamelalbums, die hij maakte in samenwerking met Universal Music/Blue Note.

DJ Maestro 

Dus nu hoor je elke zondagavond DJ Maestro van 19:00 tot 22:00 met parels uit zijn omvangrijke platencollectie. 100% vanaf vinyl in een non-stop mix. Top tracks van labels als Blue Note, Impulse en Verve, maar ook van minder bekende jazz labels. Zojuist verschenen of compleet vergeten. In ieder geval met veel smaak geselecteerd om jullie de ultiem relaxte zondagavond te bezorgen.

DJ Maestro: "Terug op het oude nest! 10 jaar geleden afscheid genomen van Sublime, maar super blij om nu weer wekelijks de luisteraar van Sublime mee te mogen nemen in mijn muzikale Trip!"

Meer jazz op zondag!

Waar Morning Moods al de nodige relaxte jazz sounds bracht, pakken we dat nu over de gehele zondag door.

Jazzy Sunday (10:00 - 19:00) 

9 uur lang non-stop loungy en jazzy muziek van onder andere Nina Simone, Chet Baker, Norah Jones, George Benson, Sade, Miles Davis en Jamie Cullum.

DJ Maestro (19:00 - 22:00)

100% vanaf vinyl in een non-stop mix. Top tracks van labels als Blue Note, Impulse en Verve, maar ook van minder bekende jazz labels. 

Dutch Jazz (22:00 - 23:00)

Jazzmuziek, die van Nederlandse bodem komt, gepresenteerd door Bart Wirtz en Rolf Delfos.  Zij laten zien hoe rijk jazz wordt vertegenwoordigd, hoe heerlijk jazz schuurt tegen andere genres aan en wat er allemaal in het uitgaanscircuit te beleven is. 

Jazzy Sunday (23:00 - 00:00)

Als afsluiter van de zondag hoor je nog een uur lang lekkere non-stop jazzy music.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store