MUZIEKNIEUWS

Sade gaat nieuwe muziek uitbrengen

11 oktober 2022
Sade en haar band zijn bezig om nieuwe muziek uit te brengen en dat vernemen we onder andere van een niet al te onbekende acteur.

Brad Pitt

We've heard it through the grapevine, maar niet van de minste. Sade Adu en haar band werken aan nieuwe muziek! In Billboard werden de Franse producer en componist Damien Quintard en acteur Brad Pitt door het muziekplatform geïnterviewd over het feit dat ze mede eigenaren zijn van Miraval Studios in Correns, Frankrijk. De onlangs heropende opnamestudio is gehuisvest in Château Miraval, een wijnmakerij en landgoed dat Pitt in 2012 samen met zijn ex-vrouw Angelina Jolie kocht. In het artikel onthulde Quintard dat de legendarische groep daar onlangs nieuwe muziek had opgenomen.

Nieuw album in de maak

Soldier of Love uit 2010, is tot nog toe het laatste album van Sade, later toerde Sade met John Legend om de plaat te ondersteunen. In 2011 won de band Best R&B Performance by a Duo or Group with Vocals voor het titelnummer van het album. Ze keerden terug in 2018 met Flower of the Universe voor de door Ava DuVernay geregisseerde film A Wrinkle in Time gevolgd door The Big Unknown voor Steve McQueen-film Widows later dat jaar. In juli van dit jaar overleed plots Michael Pela, de vaste sound engineer, mixer en producer van Sade. Sade over het verlies van haar dierbare vriend "He gave us a safe place so we could be fearless. He came with no ego; soulful, constant, funny, resilient, kind, and brilliant. We’ll try our best to make him proud." En daarmee wordt toch de lat gelegd voor de nieuwe muziek die na meer dan 10 jaar afwezigheid in de maak is voor een mogelijk nieuw album. Dat beloofd wat en wij kunnen in ieder geval niet wachten, totdat het zo ver is. Wij draaien uiteraard ook genoeg heerlijke smooth muziek van Sade op Sublime. Dus blijf lekker luisteren.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store