MUZIEKNIEUWS

Stem op jouw favoriete soulplaten voor de Sublime Soul Top 1000 van 2023!

31 maart 2023
Soul With A Capital S! Want van 14 t/m 21 april hoor je voor het derde jaar de Sublime Soul Top 1000 bij Sublime. Maar deze lijst vol met de allerbeste soul en neo-soul tracks wordt bepaald door jou. Tot en met woensdag 12 april is het mogelijk om jouw stem uit te brengen op minimaal 5 en maximaal 50 tracks voor deze lijst.

De tot Queen of Soul bekroonde Aretha Franklin, de Prince of Soul Marvin Gaye en de Godfather of Soul James Brown zullen ongetwijfeld terugkomen in de lijst, maar welke andere Heroes of Soul kunnen er echt niet ontbreken? Stem hier (stemmen kan niet meer) om zeker te zijn dat jij invloed hebt op de Sublime Soul Top 1000 van dit jaar met alle classics, die echt in de lijst moeten komen. En dan maak je dit jaar ook nog eens kans met jouw stem op een soulvolle kleding cadeaubon van 4funkyflavours t.w.v. € 150,-!

De allerbeste 10 tracks van de Sublime Soul Top 1000 van 2022

Even een 'refresh your memory' moment nodig? Dit waren volgens jullie de beste 10 nummers van afgelopen jaar in de Sublime Soul Top 1000.  

1Marvin GayeWhat's Going On
2Otis Redding(Sittin' On) The Dock Of The Bay
3Silk SonicLeave The Door Open
4TemptationsPapa Was A Rolling Stone
5Rufus & Chaka KhanAin't Nobody
6Earth Wind & FireSeptember
7Amy WinehouseBack To Black
8Bill WithersAin't No Sunshine
9PrincePurple Rain
10Gladys Knight & The PipsMidnight Train To Georgia

Nog meer Inspiratie nodig? Luister de hele dag door naar Sublime, want je ontdekt altijd weer bijzondere tracks uit het verleden en de nieuwste tracks van nu, die jij terug wilt horen komen in de Sublime Soul Top 1000 van 2023 hier te luisteren vanaf vrijdag 14 april t/m vrijdag 21 april.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store