MUZIEKNIEUWS

Sublime geeft muziektrip weg naar de Verenigde Staten

21 oktober
Soul, blues, jazz en gospel fan neemt prijs in ontvangst in Utrecht

Afgelopen weken speelden we in De Sublime Middagshow met onze luisteraars een gospelquiz waarbij er een absolute hoofdprijs te winnen viel. Een vijftien daagse muziekreis naar de Verenigde Staten. Als je dit op je bucketlist had staan, om de steden te bezoeken die aan de oorsprong liggen van gospel, soul, blues en jazz, dan moest je natuurlijk meedoen!

Het spelmechanisme

Iedere middag, bijna drie weken lang, werd van 16:00 - 19:00 uur dagelijks de Sublime gospelquiz gespeeld. Elke dag in de Sublime Middagshow werd gezocht naar een Amerikaanse muziekstad. Met letters uit de verzamelde steden, ontstond een codewoord. Deze was nodig om de allerlaatste aanwijzing te ontrafelen, een locatie ergens in Nederland, die leidde naar de hoofdprijs, Achter de Dom in Utrecht.

Op donderdag 20 oktober, rond de klok van 17.45 uur werd aan de kandidaten gevraagd naar de toen nog geheime locatie te komen. Uiteindelijk waren er 8 personen die de locatie en het codewoord goed hadden geraden. via een laatste vraag "Wat is de afstand van Achter De Dom, Utrecht naar Bourbon Street, New Orleans, Verenigde Staten?" werd de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt . De persoon ter plekke die het dichtstbij de juiste afstand kwam, kreeg de prijs overhandigd van Angelique Houtveen.

Hoofdprijs: muziekreis Verenigde Staten

Een 15-daags muziekavontuur in de Verenigde Staten! De reis brengt de winnaar in steden als Chicago, Nashville, Memphis en Louisiana opzoek gaat naar de oorsprong van gospel, blues en jazz. Er worden gospel churches, blues-clubs, musea, muziekstudio's en nog veel meer plekken aangedaan. De gehele reis is aangeboden door SRC Reizen.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store