MUZIEKNIEUWS

The Isley Brothers komen met nieuw album

15 september 2022
30 september is our lucky day! Dan verschijnt het nieuwe album Make Me Say It Again Girl van the Isley Brothers. Het album bevat remakes van classics en nieuwe tracks met features van onder andere Beyoncé, Alicia Keys en Snoop Dogg.

The Isley Brothers

Ronald Isley en Ernie Isley zijn back! De Amerikaanse R&B en soulgroep maakt een langverwachte comeback. De groep die bekend staat om hun all-time classic hits als Shout, This Old Heart Of Mine en Footsteps in the Dark komt nu met een nieuw album. Hoe deze gaat klinken en welke samenwerkingen je kan verwachten, dát vertellen wij je in dit artikel.

Make Me say It Again Girl

Het album is vernoemd naar Make Me say It Again Girl, een van de classic hits die The Isley Brothers oorspronkelijk in 1975 uitbrachten. Hier verscheen onlangs al een remake van met niemand minder dan Beyoncé. 

Naast deze classic, kun je ook natuurlijk ook nieuwe muziek verwachten op het album. Zo is Snoop Dogg ook terug te horen op de lead single Friends and Family en bestaan er geruchten dat Alicia Keys en Drake ook een feature hebben op het album.

Ronald Isley

Ronald Isley vertelde al eerder aan Billboard: ''Voor mij, is dit album bijna een nieuw begin. Ik ben er zo blij mee. Maar ik wil ook dat de mensen het zelf gaan luisteren en beslissen wat zij ervan vinden. Ik herinner me nog toen ik niet kon wachten totdat mensen That Lady zouden horen, terwijl wij deze aan het mixen waren. Dat is hoe enthousiast wij allemaal waren. Je wilt gewoon dat je fans de muziek ook gaan horen.''

Wij zitten in ieder geval al klaar voor het nieuwe album dat verschijnt op 30 september. Naar welke samenwerking kijk jij het meest uit?

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store