MUZIEKNIEUWS

Tribute to The Fugees in het Concertgebouw op 29 november

30 juni
Ready or not, here we come! In samenwerking met het Concertgebouw, Legacy Of Music en BRAL Podcast wordt er opnieuw een tribute avond georganiseerd en deze keer staat deze helemaal in het teken van The Fugees!

The Fugees

Lauryn Hill, Wyclef Jean en Pras Michel richtten in 1992 de Amerikaanse groep The Fugees op. Met hits als 'Killing Me Softly With His Song', 'Ready Or Not' en 'Fu-Gee-La' verovert de groep de wereld met een verfrissende mix van hiphop, soul, R&B en reggae. Nu is er een kans om deze classics nog eens te horen in een van de mooiste concertzalen van Amsterdam én onder begeleiding van The Re:Freshed Orchestra. 

Classic Hiphop: Tribute to The Fugees

Een tribute zou een tribute niet zijn als er geen artiesten zijn die deze nummers nieuw leven in kunnen blazen. Zo zijn de beste Nederlandse artiesten opgetrommeld waaronder Pete Philly, Giovanca, Pink Oculus, Kenny B en Brainpower om deze classics eigen te maken.

Tribute To A Tribe Called Quest

Afgelopen jaar zonden wij al eerder live uit met Sublime in het Concertgebouw voor een Tribute To A Tribe Called Quest. Wil je alvast in de stemming komen voor deze volgende editie? Luister dan hier de gehele live-uitzending terug. 

Tickets

Dinsdag 29 november is het zo ver, dan vindt deze tribute in het Concertgebouw plaats! Make sure to tune in bij de Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen van 06:00 - 10:00 uur 's ochtends, daar geven wij morgenochtend op vrijdag namelijk de eerste 2 tickets weg aan de gelukkige winnaar van Musicology, dé muziekquiz waar je kennis over Funk, Soul & Jazz-muziek wordt getest. Wil jij alvast gegarandeerd zijn van een kaartje? Morgen start de ticketverkoop vanaf 10:00 uur s' ochtends via het Concertgebouw

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store