Nog een maand wachten en dan komt John Legend met zijn meest sexy plaat tot nu toe

John Legend nieuwe plaat bigger love

John Legend-fans opgelet! De zanger heeft gisteren op Instagram bekend gemaakt dat zijn nieuwe album ‘Bigger Love’ op 19 juni zal verschijnen.

‘Bigger Love’ wordt de opvolger van Legends’ vorige album ‘Darkness and Light’ dat in 2016 uitkwam. De zanger bracht het titellied ‘Bigger Love’ van het album al eerder uit als nieuwe single. Ook de nummers ‘Actions’ en ‘Conversations in the Dark’ zijn al te beluisteren en staan op de plaat. Hoe Legend zijn nieuwe album omschrijft? “Mijn meest sexy werk tot nu toe”.

De videoclip van zijn nieuwe single ‘Bigger Love’ laat zien dat mensen via technologie op vele manieren met elkaar verbonden kunnen blijven tijdens de pandemie. Fans van over de hele wereld hebben video’s ingediend die dansen op het soulvolle nummer. Ook John zijn vrouw Chrissy Teigen en hun kinderen Luna en Miles zijn in de videoclip te zien.

Het album is al beschikbaar voor pre-order! Kan je niet wachten? Geniet dan tot die tijd nog even van de nummers ‘Actions’ en ‘Conversations in the Dark’:

Actions

Conversations in the Dark

 

Bericht achterlaten