Ochtendshow Sublime Sunrise vanuit een Tesla!

De ochtendshow Sublime Sunrise met Sander de Heer was vanochtend vanuit een rijdende Tesla. De laatste tijd was elektrisch rijden namelijk vaak in het nieuws.

Sander maakte de ochtendshow vanochtend, rijdend vanuit een Tesla, om erachter te komen of het lastiger rijden is, of de actieradius echt zo dramatisch is als beschreven in de media en of hij zelf zou overwegen om ooit over te stappen op elektrisch rijden. Hij werd gisteren uitgedaagd door een Tesla-bezitter om zelf eens te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden. Sander heeft zelf namelijk geen ervaring met elektrisch rijden en twijfelt of hij dit zou willen.

Dit is omdat Sander geen zin heeft om langs de weg te komen staan omdat hij geen laadpaal kan vinden en omdat hij bijna zeker weet dat een elektrische auto niet lekkerder rijdt dan zijn schakelbak. Hoog tijd dus om uit te vinden of deze mythes kloppen of niet. Vanochtend reed Sander een parcours van 60 kilometer door Utrecht om zijn collega’s op te halen en naar het werk te brengen. De actieradius van de auto bedroeg hetzelfde aantal kilometers zodat hij meteen kon testen of de mythe ‘je komt altijd minder ver dan dat je elektrische auto aangeeft’ klopte.  

Sander was positief over zijn ervaring met de Tesla en hij redde het hele parcours! Hoe zijn rit eraan toeging, dat zie je hier: 

Bericht achterlaten