Sublime lanceert ochtendshow Sublime Sunrise gepresenteerd door Sander de Heer

Een dagelijkse boost positiviteit en funk, soul en jazz. Vanuit je bed, via het ontbijt, vol energie je dag in met de nieuwe ochtendshow van Sublime: Sublime Sunrise, gepresenteerd door Sander de Heer! 

Sublime Sunrise staat garant voor een positieve start van iedere dag. Muziek staat centraal, met veel lekkere funk, soul en jazz. Maar ook de dagelijkse actualiteit en bijzonder nieuws dat inspireert komen uiteraard voorbij.

Sublime Sunrise is vanaf 20 augustus iedere werkdag tussen 7 en 9 uur te horen.

20 reacties op “Sublime lanceert ochtendshow Sublime Sunrise gepresenteerd door Sander de Heer

 1. hans

  wat deze zender jaren geweldig maakte is de non stop heerlijke muziek maar wordt nu geterroriseerd door slap ge OH door belabberde dj,s die zeker niet de ” net wat meer beleving en verdieping te brengen” en luisteraars weg jaagt en ik zal de niet de enige zijn. en daar zullen jullie adverteeders ook niet blij mee zijn!? dan maar arrow classic rock luisteren (die hebben ook uit het verleden geleerd dat less more is)

 2. Carlijn

  Hoi Luuk!
  Dank voor je bericht. Met de ochtendshow proberen we net wat meer verdieping en beleving te brengen. Muziek blijft natuurlijk het allerbelangrijkst!
  Hopelijk kun je het nog een kans geven.
  Hartelijke groet, Carlijn – Sublime.

 3. Luuk

  Hoi Sublime!
  Verbaasd was ik dat jullie een ochtendshow weer gingen proberen. Afgelopen weken heb ik geprobeerd eraan te wennen, maar het is me niet gelukt. Ik merk dat ik Sublime heel chill vond vanwege de continue muziek, zeker ’s ochtends wanneer ik jullie gebruik als wekker.

  Hopelijk willen jullie nog eens nadenken over een ochtendshow op jullie zender. Ik zou het heel lekker vinden om weer lekker met een muziekje wakker te worden ’s ochtends.
  Groetjes, Luuk

 4. Carlijn

  Beste Maikel,
  Dank voor je bericht. Met de ochtendshow proberen we net wat meer beleving en verdieping te brengen. Muziek blijft natuurlijk het belangrijkst. Hopelijk geef je het een kans!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 5. Maikel

  ja, voor mij geld een beetje hetzelfde als wat andere meningen, ik luisterde deze zender altijd jaren met veel plezier, maar nu ik weer geconfronteerd wordt met meningen en geklets merk ik dat ik ook jullie frequentie minder opzoek.

 6. Carlijn

  Beste Marijn,
  Dank voor je berichtje. We zullen het doorgeven aan de muziekprogrammeur.
  Hartelijke groet, Carlijn – Sublime.

 7. Carlijn

  Beste Stephan,
  Jammer om te horen. We maken de ochtendshow met veel plezier en enthousiasme, maar natuurlijk staat het je vrij om een andere zender te luisteren.
  Groet, Carlijn – Sublime.

 8. Marijn

  Ik zag er wat tegenop ..weer dat geklets er doorheen maar dat valt mee. Wat ik wel erg blijf vinden is dat er nog steeds veel te veel dezelfde dingen gedraaid worden…er is zoveel moois gemaakt!! Waarom geen George Duke, Adani&Wolf ft Neobe, Donald Bird, Praful, Donny Hathaway, Sergio Mendez, Take six, …do I need to go on? Jazz radio bracht tenminste nog a variety van nummers en vernieuwende dingen. Ik hoor hier dezelfde artiesten soms wel 3x per dag voorbijkomen…Prince, Chaka, Simply red, please…really?? Als je de show wil vernieuwen kom dan ook met vernieuwende muziek! Of tenminste met muziek die nog niet is uitgekauwd. Be sublime!

 9. Stephan Goeting

  Sublime was altijd een prima zender waar je naar kon luisteren zonder dat je de ‘de mening’ van de een of ander moest aanhoren.

  Verdieping en beleving? Dat krijg je niet op deze manier, daar heb je (actualiteiten-)programma’s voor nodig met meerdere invalshoeken. Dat krijg je niet en daarvoor ging ik niet naar Sublime.

  Het was heerlijke muziek zonder geneuzel. Ik kon de ‘duurzaamheids-flitsen’ nog net aan, maar ik merk dat ik nu weer gewoon terug ga naar andere non-stop muziek zenders…

  Zo jammer! Echt!

 10. Carlijn

  Beste Hanneke,
  Dank voor je berichtje. Met onze ochtendshow proberen we net wat meer verdieping te kunnen brengen. Muziek blijft natuurlijk het belangrijkste!
  Hopelijk geef je het een kans. Groet, Carlijn – Sublime.

 11. Hanneke

  Heel jammer. Het was juist zo fijn om naar je werk te rijden en je dag te beginnen met alleen muziek van Sublime – zonder het tussendoorse geklets van een dj. Dit was, naast de lekkere muziek, de main reason waarom ik altijd naar Sublime luister.

 12. Sylvia

  Ik luister al jaren naar Sublime, maar vind deze ochtendshow juist geweldig! Ik switchte voorheen nog wel eens naar een nieuwszender om op de hoogte te blijven, maar daarna weer terug en nu heb ik alles in 1. Top!

 13. Carlijn

  Beste Robert-Jan,
  We snappen dat het even een omschakeling is om niet meer naar non-stop muziek te luisteren. We willen met de ochtendshow echter net een beetje meer beleving kunnen brengen. Muziek blijft echter wel centraal staan. Hopelijk geef je het een kans!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 14. Robert-Jan

  Zo jammer dit! Jullie hebben een mooi concept, lekkere muziek, geen geneuzel. Als ik nieuws wil zijn er genoeg zenders en sites die dat brengen. Doet afbreuk dit aan het unieke concept en karakter van Sublime. Hoop maar dat het een experiment is wat snel is afgelopen, dan ga ik zeker weer luisteren.

 15. Carlijn

  Beste Jeroe,
  Dank voor je reactie. Muziek blijft natuurlijk het belangrijkste, hopelijk wil je het een kans geven!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 16. Carlijn

  Beste Bibi,
  Dank je voor het bericht. We zetten het verzoek door aan onze muziekprogrammeur en zullen Sander de groetjes van je doen.
  Groet, Carlijn – Sublime.

 17. Jeroen de Haas

  Ik vind het ook heerlijk om non-stop sublime muziek te luisteren…niets ten nadele van Sander, heeft een hele prettige stem, maar ben bang dat ik in de ochtend terug moet naar spotify….

 18. Bibi Beckers

  Heij oud klasgenootje van Jeanne d arc college Maastricht, Beste Sander,

  ..zou je Kayuta Hill van Partner (Limburgse popgroep jaren 70) willen draaien ter nagedachtenis van mn vader. Pierre Beckers Bassist van partner,…. zou top zijn dank je lieve groet Bibi Beckers

 19. Astrid Schippers

  Goeiemorgen!
  Ik heb genoten vanmorgen! Wat heerlijk om weer een ochtendshow te hebben waar ik naar uit kan kijken! Én vooral, waar ik met plezier naar luister natuurlijk!

 20. Joris West

  Heerlijk om ’s morgens en ’s middags met non-stop muziek naar en van je werk te rijden. Dat is voor mij een bewuste keuze. Niets ten nadele van de kwaliteit van Sander, maar ik wil muziek en geen praatjes. Geen quasi ‘actualiteiten’ met berichten die beginnen met ‘het AD meldt’. Helaas voor mij alleen nog muziek op weg naar huis…..

Bericht achterlaten