Ondernemer Andries Vlot: ‘Ik weet zeker dat duurzaam goedkoper is’
0

Ondernemer Andries Vlot: ‘Ik weet zeker dat duurzaam goedkoper is’

Ondernemer Andries Vlot is de man achter TSN Groen, een transportbedrijf dat spullen als bedden en kasten bij mensen thuis bezorgt. Dat doen ze net even anders dan het gemiddelde transportbedrijf.

Sinds vorig jaar gebruikt het bedrijf elektrische bussen. Omdat er niet genoeg van op de markt zijn, gaan ze oude dieselbussen eigenhandig ombouwen. De stroom komt van een eigen zonnepark bovenop het distributiecentrum. Rondom het magazijn groeien bloemen en kruiden, en er zijn bijenhotels en plekken waar zwaluwen een nestje kunnen maken. Dat klinkt als een hele investering, maar als je uitzoomt naar het totaalplaatje, valt dat volgens Vlot behoorlijk mee. 


Kijk hier het hele interview van BrightVibes met Andries Vlot:

Doing Donderdag met Sublime & BrightVibes

Iedere donderdag werken Sublime en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Meer constructief nieuws? Iedere werkdag op de halve uren tussen 10:30 en 15:30 hoor je bij Sublime het Nieuws van de Vooruitgang.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
22:24 Blu Cantrell
hit' m up style blu cantrell
22:20 Dennis van Aarssen
i still got it dennis van aarssen
22:16 Sade
the sweetest taboo sade
22:13 David McCallum
the edge david mccallum
22:09 Gabrielle
dreams gabrielle
22:06 Jarrod Lawson
music and it's magical way jarrod lawson
22:01 Johnny Guitar Watson
real mother for ya (album version) johnny guitar watson
21:53 John Mayer & Leon Bridges
inside friend john mayer & leon bridges
21:49 Jamiroquai
alright jamiroquai
21:45 Loose Ends
hangin' on a string loose ends