Ondernemer Andries Vlot: ‘Ik weet zeker dat duurzaam goedkoper is’
0

Ondernemer Andries Vlot: ‘Ik weet zeker dat duurzaam goedkoper is’

Ondernemer Andries Vlot is de man achter TSN Groen, een transportbedrijf dat spullen als bedden en kasten bij mensen thuis bezorgt. Dat doen ze net even anders dan het gemiddelde transportbedrijf.

Sinds vorig jaar gebruikt het bedrijf elektrische bussen. Omdat er niet genoeg van op de markt zijn, gaan ze oude dieselbussen eigenhandig ombouwen. De stroom komt van een eigen zonnepark bovenop het distributiecentrum. Rondom het magazijn groeien bloemen en kruiden, en er zijn bijenhotels en plekken waar zwaluwen een nestje kunnen maken. Dat klinkt als een hele investering, maar als je uitzoomt naar het totaalplaatje, valt dat volgens Vlot behoorlijk mee. 


Kijk hier het hele interview van BrightVibes met Andries Vlot:

Doing Donderdag met Sublime & BrightVibes

Iedere donderdag werken Sublime en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Meer constructief nieuws? Iedere werkdag op de halve uren tussen 10:30 en 15:30 hoor je bij Sublime het Nieuws van de Vooruitgang.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
09:10 Jacksons
show you the way to go jacksons
09:07 Norah Jones
those sweet words norah jones
09:04 Ady Suleiman
need somebody to love ady suleiman
08:55 George Benson
gonna love you more george benson
08:51 Jarabe de Palo
bonito jarabe de palo
08:47 Leela James
put it on me leela james
08:43 Aaron Neville
hercules aaron neville
08:40 Jack Johnson
banana pancakes jack johnson
08:36 Madeleine Peyroux
(getting some) fun out of life madeleine peyroux
08:32 Earth Wind & Fire
after the love has gone earth wind & fire