Je krijgt nu scheve blikken als je eten weggooit
23

Je krijgt nu scheve blikken als je eten weggooit

Jaarlijks worden er 83 miljoen borden eten in de Nederlandse horeca weggegooid. De oorzaak daarvan ligt bij de gast én in de keuken. Kan dat anders? En zo ja, hoe?

 

Om antwoord te krijgen op deze vragen, gaat Rachel van de Pol, hoofdredacteur Sublime in deze podcast in gesprek met Toine Timmermans, directeur van Stichting Samen tegen Voedselverspilling, Jos Klerx, sectorspecialist horeca bij Rabobank en Malou van der Burgt, Operations Coördinator bij Event Hotels.

Luister hier de podcast:

 

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
13:15 Allen Stone + Jamie Lidell
taste of you allen stone + jamie lidell
13:11 Diana Ross
upside down diana ross
13:07 Michael Kiwanuka
tell me a tale michael kiwanuka
13:04 Detroit Spinners
i'll be around detroit spinners
12:54 Prince
strollin' prince
12:50 Nona
it's alright nona
12:47 Nina Simone
to love somebody nina simone
12:42 Lighthouse family
high (itaal shur's beautiful urban mix) edit lighthouse family
12:36 Eumir Deodato & Al Jarreau
double face eumir deodato & al jarreau
12:33 Earth Wind & Fire
and love goes on earth wind & fire