Lockdowntip: Kom in het Guinness Book of Records… - Klik Hier
Je krijgt nu scheve blikken als je eten weggooit
19

Je krijgt nu scheve blikken als je eten weggooit

Jaarlijks worden er 83 miljoen borden eten in de Nederlandse horeca weggegooid. De oorzaak daarvan ligt bij de gast én in de keuken. Kan dat anders? En zo ja, hoe?

 

Om antwoord te krijgen op deze vragen, gaat Rachel van de Pol, hoofdredacteur Sublime in deze podcast in gesprek met Toine Timmermans, directeur van Stichting Samen tegen Voedselverspilling, Jos Klerx, sectorspecialist horeca bij Rabobank en Malou van der Burgt, Operations Coördinator bij Event Hotels.

Luister hier de podcast:

 

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
11:16 BERNHOFT & the Fashion Bruises
lookalike bernhoft & the fashion bruises
11:12 Des'ree
you gotta be des'ree
11:09 Rob van de Wouw
let you go rob van de wouw
11:04 Earth Wind & Fire
boogie wonderland earth wind & fire
10:53 Commodores
nightshift commodores
10:51 Lorrèn
alone lorrèn
10:46 2Pac
dear mama 2pac
10:42 Marvin Gaye
heavy love affair marvin gaye
10:38 Vanessa Williams
the right stuff vanessa williams
10:35 Gregory Porter
liquid spirit gregory porter