Gratis plastic tas in de ban; win een Sublime linnen tas!

Vanaf 1 januari gaat de gratis plastic tas officieel in de ban. Winkeliers mogen consumenten geen plastic tas meer geven, maar deze nog wel verkopen.

De Tweede Kamer stemde in februari in met een verbod op gratis plastic tassen. Deze nieuwe wet moet de plastic afvalberg verkleinen en zwerfafval op straat en in zee tegengaan, schrijft het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Volgens staatssecretaris Sharon Dijksma (PvdA) is bewezen dat consumenten vaker zelf een tas meenemen als ze voor een plastic tas moeten betalen.

Sublime FM steunt deze nieuwe wet en het idee om altijd je eigen tas bij je te hebben. We geven hier 10 Sublime FM linnen tassen weg!

Sublime Tas

10 reacties op “Gratis plastic tas in de ban; win een Sublime linnen tas!

 1. maria

  ik zou heel goed deze tas kunnen gebruiken , ook maak ik reclame voor Sublime fm en het is goed voor het milieu om telkens dezelfde tas te gebruiken , dus heeeeeeeeel graag zon, mooietas van Sublime fm

 2. Eveline

  Heb al jaren een eigen tas mee als ik weg ga.
  Maar deze nog niet !!!
  Mooie aktie om deze te winnen!
  Happy NewYear !!!

 3. Christa

  Ik gebruik al jaren mijn eigen tasjes, maar ik wil met jullie tas graag reclame maken voor een van de beste radiozenders van Nederland.

 4. Mary Gelderblom

  O ja leuk, die wil ik ook wel winnen….Sublime FM in mn oren en een Sublime FM tas om mijn schouder top begin van 2016!

 5. Mario Blanken

  Een geweldig initiatief om te stoppen met de plastic tassen. Allemaal een linnen tas in je jaszak of handtas, en er is een milieu probleem kleiner aan het worden.

Bericht achterlaten