Podcast Down Under: Lovely Parents

Anouk Bommer, 27 jaar, doet waar anderen van dromen. Ze laat alles achter zich in Nederland en gaat op zoek naar het meest natuurlijke zelf. 

Dit doet ze door het bewandelen van een 3000km lange wandeltocht door Nieuw-Zeeland. Volg hier Anouk op haar persoonlijke reis en luister de podcast die elke week via Sublime wordt gedeeld op onze website en socials.

Lovely Parents

In deze podcast interview ik twee hele bijzondere gasten op mijn reis, namelijk: mijn ouders. De twee mensen die mij kennis lieten maken met Nieuw-Zeeland. Samen lopen wij met 15 kilo op onze ruggen, drie weken lang. Hoe gaaf is dat? Heel gek om twee werelden opeens bij elkaar te hebben: het leven in Nederland en het leven dat ik hier heb. Vol emotie en liefde delen wij deze weken met elkaar en genieten we! Wat ben ik trots en dankbaar.

Podcast

Luister hier de laatste aflevering:

Beluister hier de vorige afleveringen:

 

 

 

 


Anouk in de studio voor vertrek:

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met Arthur van de Graaf via arthur@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Bericht achterlaten