Podcast Down Under: “De finish is behaald!”

Anouk Bommer, 27 jaar, doet waar anderen van dromen. Ze heeft alles in Nederland achtergelaten om een jaar door Nieuw-Zeeland te wandelen. Deze week neemt ze je mee in de laatste stappen van dit avontuur.

Dit doet ze door het bewandelen van een 3000km lange wandeltocht door Nieuw-Zeeland. Volg hier Anouk op haar persoonlijke reis en luister de podcast die elke week via Sublime wordt gedeeld op onze website en socials.

Finished!

Vreugde, blijdschap en gelukstranen als ik het zuiderlijkste puntje van Nieuw-Zeeland bereik, Mijn droom is uitgekomen! Een gekker einde dan dit kan ik mij bijna niet bedenken: van volledige vrijheid in de wilderness naar overleven in beschaving. Normaliter zou je denken dat het andersom is, maar wellicht heeft dat alles te maken met de situatie waar wij ons allen in verkeren?
Voor mij is het niet meer mogelijk om naar Nederland terug te komen op het moment en zelfs mijn binnenlandse vlucht is gecanceld. Gelukkig heeft de trail voor een aantal bijzondere vriendschappen gezorgd en ben ik op verschillende plekken welkom om te komen bivakeren. Hoe en wat precies? Dat hoor je in deze, enigzins emotionele en dubbele laatste podcast; uiteindelijk blijf ik 1 ding zeggen: zolang we de connectie met (onze) natuur niet verliezen, komt het goed! Stay safe & strong Nederland! 

Podcast

Luister hier de laatste aflevering:

Beluister hier de vorige afleveringen:


Anouk in de studio voor vertrek:

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met Arthur van de Graaf via arthur@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Één reactie op “Podcast Down Under: “De finish is behaald!”

  1. Myron

    Myron fotbollströjor barn kopia,landslagströjor sverige fotboll,liverpool kläder,adidas adipure 360.2 w,billiga fotbollströjor med trucks
    fotbollströjor barn. Rache

Bericht achterlaten