Podcast Down Under: “Laat het leven lopen zoals je wilt”

Anouk Bommer, 27 jaar, doet waar anderen van dromen. Ze heeft alles in Nederland achtergelaten om een jaar door Nieuw-Zeeland te wandelen. Deze week neemt ze je mee in de kunst om het leven te laten lopen zoals je wilt.

Dit doet ze door het bewandelen van een 3000km lange wandeltocht door Nieuw-Zeeland. Volg hier Anouk op haar persoonlijke reis en luister de podcast die elke week via Sublime wordt gedeeld op onze website en socials.

Be free and open – life will flow

“In deze podcast neem ik je mee in de kunst om het leven te laten lopen zoals je wilt, door in connectie te staan met jezelf en je gevoel. Aan de hand van de avonturen van afgelopen tijd, vertel ik hoe dit voor mij werkt. Wees lekker vrij en beleef het leven zoals het voor jou moet zijn… met een beetje zelfvertrouwen en liefde.”

Podcast

Luister hier de laatste aflevering:

Beluister hier de vorige afleveringen:


 

 

 

 


Anouk in de studio voor vertrek:

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met Arthur van de Graaf via arthur@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!

Bericht achterlaten